Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

TEH 200 EUR

Default avatar

kdaj dobimo

Prav rada bi vedela kdaj bomo dobili teh dvesto evrov za zagon turizma v Sloveniji.

Ali gre to tako, da se prijavim na Kompas in tam povem, da bom koristila turistični bon ali se moram prijaviti direktno v hotel in tam povedati podatke.

Komaj čakam .
Default avatar

Te boneee

Si naj nekam vtaknejo.
Default avatar

en bon za dve osebi

A lahko jaz s svojim bonom plačam še eni osebi zraven? Recimo vzamem dvoposteljno sobo za dve osebi, a prespiva samo eno noč z mojim bonom, pač gre ta oseba zraven "gratis"?
Default avatar

LEVIČARJI POZOR

Mi 200€ ne bomo koristili ker bi s tem pomagali k izpeljavi Ivanovega programa zagona gospodarstva, če ne koristimo podjetja tega denarja ne dobijo, proračun je prihranil, torej smo mi dvakrat prihranili, proračun ne bo imel izdatka in nam ne bo treba doplačevati za storitve, posledično bo turizem v krizi in Ivan ne bo uspel z zagonom turistične panoge , nam je danes zaupal naš poverjenik stranke Levica.
Torej vsi simpatizerji LEVICE ne koristite 200€ , tako bomo najbolj škodovali ivanovi vladi !
Default avatar

rabim oddih

Sem simpatizer levice, vendar komaj čakam, da nekam grem. Prav zanima me, ker z denarjem sem na psu, na zelo tesnem, kdaj in kako lahko koristim ta bon.
Ali že prvega junija.
Stranka Levice me zanima zelo se strinjam z levico, vendar, če si ne morem privoščiti niti skromnega vikenda za malce oddiha od zelo napornega dela, kaj mi tu pomaga strankarska pripadnost.
Default avatar

200e

Izdajalec, se zavedaš da s tem podpiraš ivana ?
Default avatar

zala01

Od 1.junija bomo lahko koristili bone, ki bodo do takrat nakazani na naše davčne številke. Rezervacija je možna preko kateregakoli, pogoj je le da se plača direktno v hotelu. Preko turističnih agencij verjetno ne bo šlo, ker oni poberejo avanse, lahko pa preko bookinga ali njim podobnim. Lahko gresta 2 osebi za 1 bon, če bo znesek nad 200eur. Ponavadi je minimalno bivanje v hotelu 2 dni, za eno noč hoteli neradi oddajajo.
Default avatar

Tillika

Tile boni bodo res veselje za socialce. Samo se o tem se znajo pogovarjat, ha ha
Default avatar

Nosiper

Delam (oz. sem delala) v turistični agenciji. Vidim, da TA od teh bonov ne bomo imele nič. S 1.6. naj bi se odprle, a kaj naj prodajamo? Očitno je vladi vseeno, če vse agencije propadejo, ker dela ne bo še nekaj časa.
Default avatar

komaj čakam

Ali lahko koristim že s prvim junijem in si rezerviram preko booking .com.

Samo tam zahtevajo plačilo preko kartice-takoj.
Default avatar

Sanjesvvanje

Konec junija. Če. Pa dohodnina bo na to, pa ne dobis otroskega dodatka, odplacujemo pa vsi to? Pa dvojne cene so, kot berem, za tiste z vavcerji in ostale, uganite, pri katerih pride vec?
Default avatar

šele takrat

Kakšne dvojne cene, me prav zanima.
Default avatar

prav nič ivana

200e je napisal/a:
Prav nič ne podpiram Ivana. Denar sem si "zaslužil" v dvomesečni karanteni. Ivan gor, ali dol.
Sicer pa moje podpore nikoli ni imel in je tudi ne bo.
Default avatar

Bomo šli če bo možnost

Če bomo vsi v družini v tem ostro omejenem času imeli skupaj vsaj 3 dni prosto, bomo seveda kam šli.
Na nek način bomo prihranili 750 €, ki jih bomo, seveda več , ker smo velika družina in 300 € na dan dodatnih stroškov ni veliko, zapravili drugače. Npr. Soteskanje, obisk adrenalinskega parka.
Default avatar

dvojne cene

Ne razumem zakaj bi za mobilno hišico plačal dvojno ceno. Če stane sto evrov dnevno, je to, to, če bom zaradi plačila z vaučerjem plačal dvesto evrov, potem mi vaučer nič ne pomeni.
Default avatar

Pa reagirajte

Nosiper je napisal/a:
Ne razumem ostalih vej turizma ki ste kar tiho. Apatija ni dobra.
Default avatar

Tole me pa res zanima

Zelo preprosto: sem že rezervirala apartma na Pohorju. Povedala sem, da bom koristila bone, s ponudnikom sem se zmenila v petih minutah. Vse uradno, na ponudbo, predplačilo ni potrebno. Se že veselim.
Default avatar

V pričakovanju

Zelo si želim čimprej koristiti to čudo države. Da vidim, kaj dobim za teh dvesto evrov.
O tem se toliko govori, kot da bi dobili ne vem kakšen paket.
Pa je vse skupaj za dve nočitvi z zajtrkom.
Ko smo imeli šotor, smo štiričlanska družina preživeli v avtokampu en teden. Manj kot en teden, nima niti smisla, da kam greš.
Default avatar

viharni jezdec

Tole me pa res zanima je napisal/a:
Ja saj, na koncu se boš za glavo prijelo, ko boš plačalo več kot če ne bi imela bona. Sicer pa eni imamo hosto doma, to je le za mesčansko drhal primerno, ki plačuje zrak.
Default avatar

zala01

Zdaj je ta tema že malo prežvečena. Pa še enkrat, da bone lahko koristite s 1.6., lahko rezervirate preko bookinga, izberite opcijo Plačam v nastanitvi, pod opombe napišite, da plačate z bonom, booking vam ne bo ničesar pobral s kartice. Na bon ne bo dohodnine, ne bo se upošteval pri otr.dokladih, cene zaradi tega ne bodo višje.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net