Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Nateg z vaučerji TO NI RES

Default avatar
Kakšen nateg je tole z vaučerji. Sem malo gledala cene v toplicah pa se mi je zdelo, da bodo točno to naredili kar so. Npr. cena nočitve z zajtrkom za eno osebo je 74 eur, cena polpenziona za eno osebo za eno noč pa je 40 eur, za isto sobo, ko pa gledam all inclusive, je neklje še ceneje kot polpenzion, pa še zraven neomejeno kopanje, savna, pa še in še stvari. Ful so dvignili ceno za nočitev z zajtrkom, saj samo za to lahko unovčimo vaučerje
Ceneje me bo prišlo, da plačam to kar želim, kot z vaučerjem, ko ti bodo vsak prdec posebej zaračunali.
Bodite pozorni na te natege.
Default avatar
OK, sam to je res pljunek v obraz vsemu narodu, ki plačuje to subvencijo. H takim ne grem ne na vavčerje, ne na svoj denar.

Ja, itak da bodo tudi taki, pa itak, da se bodo tudi med sabo nekateri kartelno dogovorili. Mogoče bi bilo za spremljat, pa narediti kak seznam. Tudi kaka zveza potrošnikov bi z velikim uspehom tole objavila, recimo, ker gre za neko mero zavajanja.
Default avatar
Lahko poveš, katere toplice?
Default avatar
Ja vse je pač ponudba in povpraševanje. Ker bo povpraševanje za nočitev z zajtrkom visoka je cena tudi visoka. In obratno.
Default avatar
Blagor tem , ki kradejo, da imajo tako zarukano čredo.Ob kraji jim še ploskate, pa ne vidite, da vas na suho nategujejo.
Default avatar
to je ponudba "desne vlade" - ni NUJNO!! da koristiš.
Pri levičarski vladi bi bilo NUJNO !! da koristiš ... ker pa se ti ne bi izšlo, bi nastal črni trg s temi voučerji ☺
Default avatar
Polpenzion je napisal/a:
Cakaj malo,... kaj tocno pa ne stima? Ali je nujno rezervirat "sobo z zajtrkom", ali pa je mogoce rezervirati (zgolj npr.) all inclusive in DOPLACATI vse, kar je nad ceno nocitve in zajtrka?
________________________________________________________________________________________________________
» Respect My Existence or Expect My Resistance! «
Default avatar
Po tem se vidi, da je Ivan še vedno komunist, ki ne verjame v prosti trg in vpleta državni denar. Če bi vsaj za nujne stvari, tako pa za nepotreben luksuz...
Default avatar
po tem se vidi je napisal/a:
Pa ne samo to, več kot pol ljudi nima pogoja te vavčerje izkoristit. Najlažje je neki samski blokovski babi, ki dela v javnem sektorju, ta bo lahko koristila in ji bo vseeno kam bo šla, če ne bo nekje fraj, bo šla pa tam kjer je. Za vse ostale je pa bon prej problem, kot da mu je nekdo kaj dal. Denarja pa na koncu vseeno ne bo, čeprav ne boš pozanl nikogar v bližini, ki je to dejansko koristil.
Default avatar
srček smrček je napisal/a:
Ti si najbrž gledal Gorenjske toplice, to je tam kjer šarec v prazen bazen skače , če ti kaj ni prav pa doma ostani, saj te noben ne sili, isto vpijete kot pri certifikatih, saj to ni nič, kaj bi to, saj ni nič vredno, kdor je dobro naložil je danes lahko bogataš ali pa tajkun.
Ti srota pa se nič ne sekiraj, vrzi stran in reci jaz od JJ ne vzamem nič !
Default avatar
In katere toplice imajo nočitev z zajtrkom dražje kot polpenzion? Lahko rezerviraš kar hočeš, razliko pa doplačaš.
Default avatar
Vse je ponudba povprasevanje je napisal/a:
Saj se šališ, kajne?
O kakšni ponudbi in povpraševanju ti to? Nobenega povpraševanja ne bi bilo, če govedo, kot si ti, ne bi povpraševalo, kako naj jih hitro faše po betici in čim hitreje in čim lažje nategne.
Najprej vas bodo ocurili pri bonih, kjer boste storitve 1x preplačali in še vedno mislili, kako se "vam je splačalo", potem bodo pa še milijone, ki bodo ostali, pokradli. Ravno v teh NEPORABLJENIH MILIJONIH je bistvo in razlog, da so naredili to svinjarijo.
Ovce zabite :-)))
Default avatar
viharni jezdec je napisal/a:
Motiš se, samske blokovske babe morajo še kako premisliti, kam bodo dale denar.

Te "ideje" o koriščenju vavčerjev so plod Norinih sendvičarjev (+ nekaj omejencev tu gor), ki poskušajo ustvariti javno mnenje in nič drugega. Ne poznam niti enega, ki namerava koristit vavčer za nekaj, česar sicer ni nameraval najeti, pa niso brez denarja, res pa je, da niso možgansko mrtvi :-)
Default avatar
Neučakana je napisal/a:
Saj, katera vlada si ne bi želela tako zarukane golazni od naroda, ki jim ob kraji še ploska.
Default avatar
Priznam, da verjetno nikoli nikjer nisem prespala v SLO. Gledam cenike čisto informativno, cene so res nenormalne v termah, po 70e/noč/1 oseba, še to samo zajtrk ali brez. Ta je res huda.... Kako to plačajo tisti, ki hodijo z družinami po cel teden tja v glavni sezoni? Pa je ja ceneje, vsak dan se voziti domov in naslednje jutro nazaj. Plačaš dnevno vstopnico cca 15 + 20 evrov goriva se porazdeli na vse člane, kot pa bivanje tam 70 po osebi. Kdo pa v hotele hodi...
Default avatar
Neučakana je napisal/a:
Edino suhe veje ja, nihče drug ne. Ker suha veja nima nobenih obveznosti, jo ne veže nič nikjer. Ti lahko koristijo, vsi ostlai ne bomo. Sem se že menil, v žlahti ni nikogar,ki bi mu to priščlo prav, sosed je tudi ne. Sam bol prenesel na sina, če se mu da kam vandrat, če ne pa nič.
Default avatar
zala01 je napisal/a:
Poglej npr. Terme Olimija, par dni nazaj še ni bilo teh ponudb za nočitev z zajtrkom, ker sem gledala cene, ker bodo imeli prvi mesec po odprtju 50% popusta. Zdaj so cene spet drugačne. Bom raje rezervirala polpenzion al pa v Tuhlju all inclusive, k je še ceneje, me bo ceneje prišlo kot z vaučerji, kjer bodo vse zaračunavali, kosilo, večerjo, pijačo, bazenske karte. Samo karte za bazen bi nas prišle okol 80 eur na dan, kar pa vaučer ne bo kril.
Default avatar
Zdaj bodo nočitve z zajtrkom nenadoma še enkrat toliko €, kot polni penzion. :)))))

Lepa. :)))
Default avatar
viharni jezdec je napisal/a:
Ovce. Ene vleče v levo, ene v desno, vse pa lepo stopicljajo proti robu, poslušne in zabite.
Ko bodo letele čez rob v prepad, si bodo mislile: "OK, čeprav bom končala v prepadu, sem še zmeraj pametna ovca in zabita, ker sem na pravi strani in se ne ne dam! Be, be, bee!"
Default avatar
Neučakana je napisal/a:
Točno tako. Meni se gnusi ta zarukana čredna golazen, dobesedno gnusi.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net