Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

preplavili izolo

Default avatar

pupa_fracka

sem skocila za morje, da si malo pretegnem noge in vidim parkirišče (argo) polno avtodomarjev, ki pečejo na žaru in se gnetejo. najprej sem mislila, da je kakšen festival pa ne vem. a ste nori al kaj? dajte malo spoštovat naravo in ukrepe in ostanite doma. nam na obalo ne rabite vozit smeti in svojih gnilih dizelskih avtodomov.
Default avatar

mi_ko

ne glej tja kamor te kaj moti baba zarukana! nismo mi krivi, če si ne moreš privoščiti malce oddiha
Default avatar

NYCI

Zapri se ti v svoj kevder in tam izvajaj ukrepe.
Default avatar

Šnelca_

Cuj ti, primi za motiko al pa puli travo. 😁

Mene nihce na obali ne moti, ne LJ, ne KR,...
Default avatar

o moj bog kako

kako so nekateri brez življenja. in zdej si prišla ti tu nam izlit dušo, ker si nevoščljiva vidla avtodomarje roštiljat al kaj? tudi jaz sem iz obale ma me ne moti nihče, ker se brigam zase. če bi se tudi ti in tebi podobni, bi bil svet lepši.
Default avatar

afnicamala

No avtorica je morda res izlila jezo tukaj, ampak dam ji pa prav kar se tiče tistih avtodomarjev, ki hodijo na najbolj obljudene konce (obala, Bled, Kr. gora ...) in se gredo neke težke turiste. Na mnogih krajih so jih že malo prepovedali, ker so se v zadnjem času tako močno razpasli, da je težko nadzorovati.
Samo moje mnenje, ne me raztrgati, kot avtorico te teme :)
Default avatar

CesarGajJulij

Bi se kar strinjal s tabo.
Opazil sem še, da večina ljudi kupi avtodom, ker misli, da je to poceni turizem. Ampak kampiranje že dolgo ni več poceni način potovanja. In zapravil boš za parkirišča in za kampe, kot bi za en ornk hotel skoraj.

Ker pa Slovenček hoče avtodom, ker ga ima sosed in ga tolk privlači ta romantika svobode, potem hodi v razne Izole in Kopre na poceni parkirišča in roštilja čevape iz Evrospina in Lidla. Zram si pa še domišlja, da je ne vem kaki turist in ga morjo čist vsi pr mir pustit, da on špila turista.

Tko so tut zdej pobezljali vsi, ki so zamudil prvomajska popotovanja v toskane in umage. Pa so mogl mal skočt u izolo na parking in podoživet vsaj mal tistga, kar bi v normalnem stanju. Dejte jih zastopt.
Default avatar

slovenček

No da se oglasim še jaz, ki sem bil tam v soboto in sem tudi žar ven privlekel.
Če vi ne znate uživati in se poveseliti s prijatelji, dejte gmah in pejte direkt na štrik.

In poniževalno me lahko poimenujete slovenček ali slovencelj, ampak občutki ob potovanju s svojim LASTNIM avtodomom so neprecenljivi. Kavsnite se v rit od favšije.
Default avatar

zdej

pa vsi brihtni. če bi sami mel avtodom pa vas vleče na morje, bi se tut tapru do morja zapelal. avtorica pa verjetno depresivna izolanka, nezadovoljna sz svojim življenjem, kot mnogo drugih
Default avatar

no-ja

Glede na spletno kamero, zelo dvomim, da danes komu diši roštiljanje tam doli.

P.S. Kako pa se skoči ZA morje?
Default avatar

pupa_fracka

to je bilo za vikend
še hujše pa prejšnji vikend, samo me na srečo ni bilo doli ma so mi rekli drugi

ma daj, tako mi recemo, ce skocimo na sprehod ob obali. oprosti na slovnici, nisem slavistka
Default avatar

Mimi123

Vse ok, samo si plačal parkirnino ali si rostiljal kar na parkirišču? To ti je pol neki izlet, lahko rostiljas tudi na avtocestnem parkirišču, zdaj tam ni gužve

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net