Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Spomin na bivše poti

Default avatar

dzkolar

Zdaj, ko je več časa sem se lotil zapiskov s svojih dosedanjih poti. Trenutno je to čez 60 držav. Ko ne moremo na pot pa se vsaj spominjamo. Upam, da bodo ti zapisi komu zanimivo čtivo v teh časih:
https://drjamtravels.blog/sl/

Je še v delu, a bom vseeno vesele vseh komentarjev
Default avatar

radoveden20

Očitno si kar veliko videl. Kje ti je bilo pa najlepše?
Default avatar

dzkolar

ni enega odgovora na to vprašanje. na vsaki poti so nastajali dragoceni spomini. so bili seveda tudi kakšni slabi trenutki. veliko je bilo čudovitih zgradb (taj mahal, piramide, ...), naravnih danosti (niagara, komodo varani, ...). a najraje se spomnim momentov z domačini (vlak v indiji, nočitev pri domačinih v mehiki, maliju, zda ...)
Default avatar

Tomaz.Gorec

Najprej čestitke za blog.

Sem na hitro pogledal. Zanimiva vsebina, tako da bom par prispevkov zagotovo prebral.

Sodeč po domeni, si blog odprl na brezplačni pladfoormi wordpress. Če prav sklepam, poem bi ti glede na to, koliko si v to vložil truda, predlagal, da greš na lastno domeno in lastno gostovanje. Namreč samo tako imaš vedno vse 100% pod kontrolo,...
Default avatar

dzkolar

Tomaz hvala za vzpodbudne besede. Ker rad potujem in to ni zdaj možno, hkrati pa je izobilje odvečnega časa sem se tega lotil. Čeprav je res že veliko dela vloženega še vendo je ogromno za narediti.
Kar se tiče domene drjamtravels.blog je pa lastniška. Domensko končnico .blog sem vzel, ker se mi zdi najbolj primerna. Sama domena pa iz Dr ker mi je ratalo doktorirat, Jam ker je to nickname iz mladosti, travels pa je jasno :)
Sem pa vzel Wordpress platformo in gostujem na Wordpress.com, ker je mislim da najbojši price/performance. Če bi slučajno stran zrastal bi iskal alternative.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net