Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Relax

Default avatar

Relax agencija

Ne vem, kako naj zastavimo post, da se ne vsujete. Poleti sem šla z njimi na Korčulo Pustila nas je vozička do cilja, na cedilu. Opravičilo sprejeto, ker so bili ostali korektni, s hotelom vred. Ker agencija nima - 7 nas je ostalo na suhem zaradi vozičke iz agencije, sedaj odpoveduje potovanja na Korčuli. Bumbarji, tako lep place. Ko še ne znate iti turizma zaradi notranjih razprtij. Really. Škoda
Default avatar

Žal se niso potrudili dovolj

Relax, pritožba čas sobo v hotelu v Egiptu, ker je v kopalnici puščala voda in je bilo vse mokro pod nogami in nevarnost zdrsa. Vodička ni odreagirala, Sem urejala zatem sama in tudi uredila.
V tujini bi ti za to na licu mesta izplačali odškodnino. Tam se take površnosti ne grejo, ker je konkurenca velika in se jim gre za goste.
Default avatar

Relaxstop

Smo bili pred 4 leti na hvaru. Prvi dan se je pokvarila klima v sobi. Niso imeli druge sobe, ker je bil hotel poln. Cel teden niso zrihtali klime. Vodicka se sploh potrudila ni, da bi kaj uredila. Zato smo sami napisali zapisnik ze v hotelu in pozneje sem dopis poslala se na relax. Ker je bil tisto leto na hvaru "kao" relaxov klub (ali nekaj podobnega) se je res veliko dogajalo. Animatorjev je bilo veliko. Zvecer ob 21h pa si jih videl kako se nalivajo za sankom. Bili so pa sami taki, ki so bili stari max. 26, 28 let.
Tisto leto smo zadnjic potovali z relaxom. Zdaj ze 3 leta hodimo na dopuste z m holiday in za enkrat smo res zelo zadovoljni
Default avatar

sva ila z

Z Relaxom sva bila enkrat, drugič s Kompasom. Obakrat je bilo nekaj narobe,; se ne spomnim kaj in pri katerem ( bile so manjše stvari). Oba pa sta imela zelo slabe vodiče. Tega se dobro spomnim.
Default avatar

dej ne seri

Žal se niso potrudili dovolj je napisal/a:
Sem bila tudi v hotelu, ko je bila v kopalnici poplava, sla na recepcijo SAMA, povedala za kaj se gre in je bila stvar urejena v eni uri.
Wtf, kaj vse boste naprtili agencijam! Saj niso one lastniki hotelov!

Zapisa avtorice pa sploh ne razumem!
Vizicka? So se peljali z vozickom?
Default avatar

enim se gre

Žal se niso potrudili dovolj je napisal/a:
Madona, kaj pa v Arabiji pričakuješ? Njihovih 5 zvezdic je pri nas največ 2. Piše v drobnem tisku, da je kategorizacija lokalna. Če daš dovolj bakšiša, kopalnica čudežno neha puščat.
Zakaj pa ne rezerviraš pri tuji agenciji, kjer ti zaradi vode po tleh v kopalnici dajo mastno odškodnino. Poizkusi!
Default avatar

miles

Relax agencija je napisal/a:
Kaj pa je to "vozička"?
Morda vodička?
Tole je kot Google translate prispevek iz marsovščine.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Do what you can't.
Default avatar

zakaj rabite

Ne zastopim, zakaj rabite vodiče za na Korčulo pa za na Hvar ...?
Default avatar

tiošhwr

Njihovi vodiči so res katastrofa. Mi smo šli z njimi v Grčijo - hotel sami izbrali, z njimi smo samo leteli - pa niti toliko ni bila, da nas bi obvestila, da je ura leta za nazaj spremenjena. Če ne bi sama poklicala, bi bila na letališču par ur prezgodaj. In potem je ona mene nahrulila, da je moja dolžnost, da se brigam. Ne vem, zakaj je potem hotela številko??? Res neprijetno ženšče.
Default avatar

Ne težiti nekateri

tiošhwr je napisal/a:
No evo, tolk o vozičkah. In so na njem račun odpovedali sploh potovanje do tja. Važno, da smo denar pustili ma njihov račun. 😡
Saj mene je na koncu tud nagajala, sem o rinila in še ju cel avtobus režal. 🤣
Default avatar

Vozeči vas je v ostalem veliko

Ne težiti nekateri je napisal/a:
Ne bom popravljala tekst. Si naziv Relax ne zašluži, vi pa tudi eni ne.
Default avatar

Pričakovano

tiošhwr je napisal/a:
Mi smo ostali na suhem, dobesedno, iz strani božička, pa si ene ženske polomila jezik, ki vas bo kdaj stepel. Mišljeno na vozičke.
. Sedem nas je bilo. Na suhem dobesedno, a kopat bi se že vsaj morali. Zame kot za ene Mondey, ki težijo na mojem postu, ni problem, samo jajca so, ko plačaš, pol te pa skorajda vozičke kje pustijo. Ja, vozičke za velike pare. Zato ritajo ene tu. Dokler vam nosimo denar.
Default avatar

A Thats how it is bitki pri nas

tiošhwr je napisal/a:
Nam jo celo niso dali in kot danes žvem, do tja ne bodi šli več 🤣 Bojda sobotni sestanek 🤣😂😂😂😂 Važn, da so denar potegnil še za vozičko. Destinacija je lepa in naj se j* za ta denar in nesposobne vozičke.
Si ne predstavljam, če bi morala biti povezana z Adrio. 🤣 Da se ti obrne s takim poslovanjem in turizmom 😪🤣😂🙄🤗😅😅😅😅 Bile ne mislim tebe
Default avatar

For what

enim se gre je napisal/a:
Kaj mešAš Arabijo? Dejstvo je nekorektnost, in če ste blond, bodo kanale me Arabija ppl, aktualne.

Oprosti, nisem oseba, ki ji odgovarjaš. Ampak v pm, seveda, potuj z Adrio naj začnejo oglaševati.
🤣
Da ženejo še eno stvar, kar so storili. Če vam prinesem še denar in bomo celo davkoplačevalci na vrsti.

Hvala za izkušnje. 🤗 Korčula je lepa, poraz agencija, o kateri je bilo ok mnenje.

Ostale, ki niste nategnjene, shut up, plačala sem pošþeno, frderbana vozičke, če češ. Pač opravičilo. Na Adrii se še to ne zgodi in pol še gremo turizem. Dejstvo je, da se plača. For f what.
Odnos je pomemben, ostalo na Korčuli je bilo ok. F* Relax z vozičkom pa ne, pa še plačaš. Pustila nas je 7, pred nastanitvijo v Korčuli.
Da ne bomo plačevali vse agencije z Adrio. Si ne predstavljam, kako je tujim turistom. Če za svoje ne poskrbite. Tega imam zadosti.

Turizem ter zelena narava pri nas sta lepa, ampak f* ppl. Ne bom, ker ste prezaf*. Yu won.
Default avatar

svašta

Toliko polpismenih (neberljivih in nerazumljivih) komentarjev na kupu kot tule pa še ne. Verjetno res nekdo, ki ne zmore dveh razumljivih stavkov napisat, potrebuje vodiča, če gre več kot 10 km od doma.
Default avatar

Nehaj stari za denar

svašta je napisal/a:
Nehaj srat za naš denar. Daj da se ti ne obrne. Življenje je ironija. Ja, če plačam, pričakujem. Shut up.. Saj nekam bi prišla tud brez vozìčke, ampak bi zahtevala plačilo nazaj. Zdej pa na Adrio, plačajo, pa tam ostani.
Jutri pa pridi k meni v službo jamrati. 😂
Mogoče bi bilo pa lepše. Nekorektnost pač ne toleriraš. Kjer jih še plačaš. Zato shut up. In pol bo Adria sistem ali Nlb, pol pa navalom, ker ti ne dovolim nesramnosti.
Default avatar

svašta

Nehaj stari za denar je napisal/a:
No tega zapisa tudi pol ne razumem ...

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net