Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Zagotovljen odhod nore počitnice Kijev in Černobil

Default avatar

jupise veselim

Turistična Agencija Až sporoča:

Zagotovljen odhod v naši organizaciji v Ukrajino - Kijev (Kyiv), 27.10.-31.10. z možnostjo ogleda Črnobila in Tunela ljubezni.
Zamudnike sprejemamo še do 15.10. oz. do zasedbe prostih mest na letalu. Skupino spremlja slovenski vodnik, ki je že pred leti obiskal tudi Černobil.
Več o programu na https://az-sp.si/tour/kijev-z-obiskom-cernobila/
Default avatar

mrhovinarji

Bravo, da se lahko veseliš “norih počitnic” v Černobilu, kjer se je zgodila huda tragedija, zate pa je to noro veselje. Vsaka čast mrhovinarji, sram naj vas bo!
Default avatar

ja p ane

To pa more biti zanimivo.
Pač ljudje si sami izberejo kam bodo šli pač tako to je. Očitno pa kolko opažam veliko ljudi moti, da se tako množično hodi v Černobil moje mnenje pa je da bi se še več moralo govoriti o tem nasploh bi se moralo tudi govoriti o vojni v Sloveniji in o balkanski vojni.
So pa to ene vrste res nore počitnice oz. po drugi strani varne počitnice ker itak te v Črnobilu ne peljejo tja kjer je preveč sevanja.
Default avatar

popotniška cula

Hm kaj vse naredi ena TV serija. Preveč folka, morda, če bi bilo to pred popularizacijo, ... ah ne tudi takrat ne. Po svoje pa zanimiv plan. 500 eur? Nisem na tekočem s cenami.
Default avatar

hm hm hm

mrhovinarji je napisal/a:
a v Auschwitzu pa ni bilo tragedije? pa je gor zmeraj nora gužva, pa noben obiskovalcev ne zmerja z mrhovninarji ...
Default avatar

na2

Tisti, ki hodite v Černobil, tvegate svoje zdravje. Tam je znanstveno dokazano še veliko radioaktivnega sevanja, ki škoduje ščitnici in povzroča raka.

En dan veselja in firbca, vas tako lahko stane eno leto težkega zdravljenja.
Default avatar

japašekajTudi če greš na bilo kakšno slikanje ali zob ali kaj drugega si pod sevanjem. Vsak pa se sam odloči ali bo šel ali ne.
Tudi let z letalom je večje sevanje v 1 uri kot celi dan v Černobilu!

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net