Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Razprave o popotniških destinacijah, mnenja glede izbora lokacij za počitnice in ideje za popolni dopust.

Potovanja.Over.Net

Potovanja.Over.Net

Kreta - kdor je bil en nasvet prosim

Default avatar

po potnik

S katero agencijo ste bili zadovoljni, kraj, hotel, kaj je ok? Nisem ravno popotnik in mi pride vsaka info pred odločitvijo prav.
Default avatar

Mančo banana

kaj, če bi najprej malo tripadvisor zagnal in se pozanimal o destinaciji? kreta je major turistična destinacija, sploh ni majhna, ima kup zanimivih lokalnih punktov in imaš hotele od 1 do 5 zvezdic, za 10 ali 1000 evrov na dan - kako naj mi vemo, kaj točno želiš in pričakuješ?

potem, če ti še ne bo kaj jasno, pa le pridi nazaj in vprašaj

lp
Default avatar

iofpths

Agencije ponujajo žalost od hotelov, sploh naše. Jaz nisem našla niti enega, ki bi mi bil všeč, zato sem si ga vzela sama. Booking, kar je nad 8,5 je okej. Še nizkocenovnika najdeš, pa si zmagal. Lahko vzameš tudi letalo prek agencije iz Slovenije, ampak je cena 300 evrov po osebi.
Predvsem pa se moraš odločiti, kam na Kreti želiš. Naše agencije tržijo vzhodni del otoka in letališče Heraklion, medtem ko je zahodni veliko lepši, ampak se s Herakliona tja voziš dve uri. Lahko pa greš direktno na zahodni del otoka, letališče Hania z nizkocenovnikom. Najdeš hotel ob obali in lepi plaži in to je to. Kreta je čudovita.
Z agencijo se ti splača samo, če si sam.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net