Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Kje v Strunjanu nudistična plaža?

Default avatar

opažam

za oči napast je napisal/a:
Nudl plaža v Strunjanu je gejevska. Sem enkrat po pomoti tam pristala (nisem prej vedela) in mi je bilo ful zabavno. Ful za oči napast, lepi tipi, lepi tički, en moški parček se je celo poljubljal... mmm, za žensko prava paša za oči :)
Kar mi je tudi bilo všeč, ker me prav nobeden ni buljil ali nadlegoval kot se pri str8 tipih skoz dogaja, tako sem lahko samo pasla svoje oči in uživala.
To pa tudi jaz opažam, da se nekateri tipi kar štulijo k puncam. Postavi si čisto zraven brisačo, čeprav je ona sama daleč naokoli in jo potem zija... Nekateri se pa še celo k parom štulijo. In se potem prav očitno prestavljajo od enega para k drugemu... Da ne omenjam starih oblečenih perverznežev, ki bulijo direktno v intimne organe. Nekateri se s čolni približajo FKK plaži samo, da buljijo. Sick...
Default avatar

nudist

V urejenem fkk kampu ni teh problemov s slinavci v tekstilu.
Default avatar

saj sem ti rekel

dodal bom še to, ker je prejšnji sestavek že dolg. problem slovencev je tudi mentaliteta, odnos tako moških kot žensk.ravno včeraj sem na tej plaži spoznal dve mladi italijanki. če si normalen in je pristop normalen in prijazen je to čisto nekaj drugega kot pri slovenki.Ki te gleda zviška, češ s p i z d i kaj bi ti rad, nobene prave komunikacije, zatežen, zafrustriran pogled, ki ti že na daleč da vedeti, da gre za psihično tako in drugače obremenjeno osebo polno travm in predsodkov. seveda niso ravno vse takšne.zakaj neki greš na nudl plažo, saj vendar veš, da si lepa in te bomo fantje tudi pogledali v mednožje.saj zato, ga imaš.no, pristopil sem k tema dvema italijankama, ju vprašal, če se jima lahko pridružim, kar sta sprejeli z nasmeškom in odobravanjem.pogovarjali smo se do 10 izvečer o vsem mogočem in niti kančka ne o seksu ali perverznostih, kot nam to obešajo slovenke in niti enkrat mi ni stopil ali kaj v tej smeri. pa so bile čudovite punce.slovenske, zamislite se nad sabo, ampak kaj hočete to je vaša usoda in zapisano v slovanskih genih
Default avatar

zavrte so

Slovenke bodo kmalu v burkinijih na plaži. Če kira pokaže joške, se že vse zgražajo, da njihovim dedom stopi.
Default avatar

sam sem ti rekel

ni to ravno zavrtost, to je aroganca, večvrednost brez podlage,seveda z genetsko prirojenim manjvrednostnim kompleksom kranjske micke, za hlapce rojeni za hlapce vzgojeni, neke zafrustrirane celinke pridejo na nudl plažo, se tam slečejo in kaj, če nočeš da te kdo opazuje bodi doma in ne hodi na nudl plažo, ker 100 procent te bo vsak pogledal in ogledal, če nisi glih ogabna, pojdi na navadno plažo in svoje frigidne frustracije tam stresaj. to je zato, ker vam je vaše dvorišče edini svet, ki ga boste kdajkoli videli, socilanih stikov s tujino nimate, nimate pojma kaj svet je. edino kar vam pralci po poročilih lapajo
Default avatar

a jo razkazuješ

a ni bolj primerno, da ženska ne razkazuje svoje vagine naokoli?


Plaža je napisal/a:
Nekateri pravijo, da je v Mesečevem zalivu, samo tam kakor sem videla, je večina v kopalkah... Kje torej je ta nudistična plaža v Strunjanu?
Default avatar

unliterate

zdej me pa je napisal/a:
Plaža je napisal/a:


Ne, jutri me ne bo. Občasno pač pridem, ponavadi za vikende, odvisno od službe. Ne vem, če sva se srečala, nisva bila dostikrat tam.
a prideš enkrat sama pa se spoznava.pol si iz celine najbrž.men je bedno rint v žensko, če ima tipa s sabo, zato.
Default avatar

drkađija

Pomembno obvestilo.

To soboto 10.08.2019, točno ob 12 00, pridem na to plažo in si ga pred vsemi zdrqam na tisti veliki skali.

LP od Drkađije
Default avatar

punta križ

Gremo kazat nage riti.
Default avatar

Brez MONa mi živeti ni

80. ☺
Default avatar

vročinski val

Kako je kaj danes na omenjeni plaži?
Default avatar

dimon

bi sla kakšna na nočno z mano v strunjan danes ?
Default avatar

jaz bi šla

imam že razprto
Default avatar

za plažo

Plaža je napisal/a:
Nekateri pravijo, da je v Mesečevem zalivu, samo tam kakor sem videla, je večina v kopalkah... Kje torej je ta nudistična plaža v Strunjanu?
Nudistična plaža je direkt pod križem, to je uradno neuradna nudistična plaža.drugi del pa je na drugi strani od uradne navadne plaže , kje je bife pa wc ji, tam naprej ko se začne pač divja plaža, tak si lahko brez vsega kjer želiš, vse prosto do skal ko hodiš cirka 10 minut dalje. In če greš potem še dalje čet te zalivčke male, prideš pa tam do te prve omenjene plaže uradno neuradne nudistične.In če greš potem še naprej prideš tam do šteng, kjer si prišla dol.Tam desno in levo od šteng je kao bolj tekstilno, ampak noben ti nič ne reče če se slečeš in tudi tam je kar nekaj ljudi brez vsega.Vsekakor pa ko greš desno od šteng dalje po mesečeve zalivu in čez rt ko s eprelomi na drugo stran vse do belih skal je divje in si lahko in so v večini vsi brez.Tam je prostor za uživanje in mir, ko delaš kar češ in noben se ne spotika vate.Tam je prostor za dekleta, ki vedo, kako uživati.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net