Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Miren dopust

Default avatar

Blondy27

Pozdrav. Zanima me, kje na hrvaškem morju vam je bilo najlepše-kateri apartma blizu morja. Želimo mir, imeti lep apartma z veliko, pokrito teraso. In seveda ne prevelike gužve na plaži. Prosim za predloge. Hvala
Default avatar

Sr in J Dalmacija

Poglej malo otoke Hvar in Korčula, mi smo tam našli mir. Lani smo bili tudi na celini, en mali kamp pri Drveniku, mobilne hiške ob plaži, malo ljudi, mir, na plažo smo hodili večinoma samo na kopanje, poležavali pa na terasi hiške, ostali pa pred svojimi prikolicami ali šotori.
Edino moraš vedet, da če je apartma na mirnem in ob plaži, se okoli ne dogaja kaj dosti in imaš do prvega dogajanja kar nekaj km.
Default avatar

Lošinj Cres

Lošinj ali Cres brez konkurence. 4-4,5 ure vožnje iz Ljubljane, klima/vreme pa bistveno drugačno, kot na Reki, celo precej drugačno, kot je na Krku.

In na Lošinj hodi in ima hiše slovenska elita, že vedo zakaj.

Za pljučne bolezni pa je Lošinj itak svetovno priznana destinacija.

Vsa morebitna zanikanja bodo napisana iz neke zavisti, ker Lošinj, glede na cene apartmajev, Ni za socialce, ki najprej vprašajo: koliko pa stane...

V naselju Nerezine je Galboka Residence, lastnika sta slovensko-holandski par, ki oddajata apartma v polni sezoni za 360 evrov. Ja, na noč, ne na mesec...
Default avatar

Bršljanka

Elafiti blizu Dubrovnika.

Zlasti otok Koločep (ni dovoljen motorni promet; ni prevelike gneče; plaže dobre; domač dalmatinski ambient; za potrebe turistov dovolj dobro preskrbljeno).
Default avatar

sem poguglala

Lošinj Cres je napisal/a:
No, ti apartmaji pa res niso ob plaži in glede na to, da je en bazenček na 10 apartmajev, mislim da ne nudijo nekega miru, prazen bazen/plažo in podobno, po čemer avtorica sprašuje.
Default avatar

Plagiator

Zdravo!
Kar nekaj osebam sem priporočil, katere so tudi prišle na destinacijo ter so zadovoljne. Sam že nekaj časa hodim na Pašman, kraj Ugrinić, tik ob plaži, hiša ima 2 app. enega za 4. osebe ter 1. 6 oseb. Mali ima teraso cca. 45 m/2, veliki cca.20 pokrite terase, pogled direkt na urejeno plažo, lastniki odlični, cene normalne!! Plaža ni polna, prav tako ni nemira!
Za kakršno koli info me lahko kontaktiraš na 031 379 329
Default avatar

Docdeni

Če vas zanima otok je lahko otok Olib prava izbira za vas.
Lahko mi pišete na [email protected]
Default avatar

marjeticamarjetka

Do sedaj je tudi meni veliko ljudi že priporočalo Ugljan, ga bo zgleda treba obiskati :)