Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Se odpravljate na morje ali smučišče? Ali pa ste se od tam že vrnili in bi radi delili svoje vtise?

avtokamp Park Umag, prosim za izkušnje

Default avatar

park kamp

V septembru bi šli s prikolico v kamp Park v Umagu, pa na spletu berem take in drugačne izjave. Predvsem starejše. Je kdo letos bil tam? Kako je, kakšna je plaža? Zanima me vse v zvezi s tem. Je internetna povezava ok? Hvala.
Default avatar

Mankica

Mi smo v tem kampu kampirali pred tremi leti. Mislim, da se ni veliko spremenilo. Gre za zelo velik kamp.. Za prijavo na recepciji dobis stevilko. Marsikomu se je celo zgodilo, da ce je prisel prepozno zvecer, tisti vecer ni prisel na vrsto in je moram prenociti pred kampom. Kamp je moderen. Rampa se odpre, ko prepizna registrsko stevilko. Meni je bilo vsec tam prezivet dopust. Plaza je betonska in kamnita.
Default avatar

Mankica

Pa internetna povezava je tudi o. K.
Default avatar

Trillian15

Kamp je velik in zgledno urejen, en del je ravno prenovljen in so naredili luksuzne kamper parcele, še vedno pa je dovolj tudi klasičnih parcel. Plaž imaš več-od kamnitih/skalnatih, do betonskih in tudi nekaj prodnatih, za otroke na več mestih luštna igrala, imajo tudi teniška igrišča, beachvolley, minigolf..gostinska ponudba tipična za kampe-ni kulinaričnih presežkov, lahko pa se v redu naješ za zmerno ceno. Je pa zelo malo naravne sence, tako da septembra bo najbrž ok, poleti pa je zelooo vroče, če ne uspeš dobit parcele v gozdičku, ampak tako na prvi pogled se zdi, da so tam bolj parcele za pavšaliste..
Default avatar

Berghaus99

Letos so gospodje konkretno dvignili cene, pač posledica lanskoletne odlične ocene nemškega ADAC kluba. Posledica, evo smo 18. avgusta pa kamp niti približno polno zaseden, le senca lanskoletnega obiska. Gostje, zbežali v Finido in Lanterno. Prav tako smo priče "izseljevanja" običajnih kampistov in serijskega štepanja mobilnih hišk v različnih izvedbah. Del proti Karigadoru katastrofa, pravo cigansko naselje. Prav tako so dvignili koncesije vsem lokalom in ponudnikom storitev v kampu. Na koncu se pač vse prenese na končnega uporabnika. Občutno preveč v primerjavi z ostalimi gostu bolj prijaznimi kampi.
Default avatar

Berghaus99

[img][/img]Letos so gospodje konkretno dvignili cene, pač posledica lanskoletne odlične ocene nemškega ADAC kluba. Posledica, evo smo 18. avgusta pa kamp niti približno polno zaseden, le senca lanskoletnega obiska. Gostje, zbežali v Finido in Lanterno. Prav tako smo priče "izseljevanja" običajnih kampistov in serijskega štepanja mobilnih hišk v različnih izvedbah. Del proti Karigadoru katastrofa, pravo cigansko naselje. Prav tako so dvignili koncesije vszem lokalom in ponudnikom storitev v kampu. Na koncu se pač vse prenese na končnega uporabnika. Občutno preveč v primerjavi z ostalimi gostu bolj prijaznimi kampi.
Default avatar

bilikina

Bili smo tam in nas vec ne vidijo. Razlog je v visecih parcelah(porovnane le tik ob plazi) in katastrofalni obali, kjer ne mores niti zaplavati- ogromni kamni. Septembra se tam turizem zakljucuje, mi smo bili prvih 16 dni v septembru in so enkrat po 10em zaprli vse stojnice, trgovina je prodajala ostanke, vecerne animacije vec ni bilo. Morece zatisje.
Edini plus sta urejeni wcji+tusi in bazen za otroke. Mi odsvetujemo.