Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Izlet v dežju

Default avatar
S fantom sva v poznih 20ih. Zdajle sva bila 14 dni bolna (najprej on, nato jaz), nikamor nisva šla, le doma sva bila in sva tega noro naveličana. Sobota je zame še delovna, v nedeljo pa sva končno oba frej in imela sva velike načrte, kako se bova zapeljala do morja, pa je žal napovedan dež. Ima kdo kakšno idejo, za kakšen izlet v dežju? Otrok nimava. Sva iz okolice Ljubljane in glede na to, da so napovedane plohe, pa še to bolj popoldne, sva mislila iti na Grad, v Tivoli... Malo na sprehod, ko se pa vlije dež pa mogoče v Muzej iluzij. Pred leti sva bila v podobnem muzeju v tujini, ampak tam je šlo za ogromen muzej, ki naju je res navdušil, v Ljubljani pa mi zgleda precej majhen za 10e. Vidim, da ga večinoma obiskujejo družine z otroki. Je res bolj primeren za otroke kot za odrasle? Se ga splača pogledat? Kako je pa kaj z gužvo ob nedeljah? Druga opcija so Škocjanske jame, ampak me nekako ne vleče preveč na nek voden ogled, čeprav so, kot se spomnim, te jame precej luštne. Če se prav spomnim je na koncu tudi kot nek"park" z zelo lepim razgledom? Tisto je potem bolj primerno za lepo vreme, kajne? Potem mi idej zmanjka in bi bila hvaležna za vsak predlog oz. mnenje!
Default avatar
Predjamski grad je tud fajn pogledat, če si že v bližini, pa v tistih koncih mogoče še Park vojaške zgodovine v Pivki, če te kaj takega zanima.
Drugače pa midva ob deževnih dne ponavadi greva v kino, mogoče kakšne toplice, savna.... tudi sprehod v gozdu v dežju ima svoj čar, samo dobro moraš biti obut in oblečen.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net