Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Bungalovi Kanegra

Default avatar

misel na morje

Zanima me, če je kdo že koristil bungalove v Kanegri na hrvaški strani Piranskega zaliva. Zanima me če jje v bližini kakšen hotel z notranjim bazenom.
Default avatar

hrvaški ribiči

A boš gledala hrvaške ribiče v Piranskem zalivu ?
Default avatar

kanegrafkkalpane

tudi mene zanima za Kanegro, kako je kaj dandanes? na forumu se najdejo samo stari odgovori.
Default avatar

moje mnenje

V teh bungalovih sem bila letos v sredini junija, ko ni bilo nobene gužve. Meni je fajn, da je majhna terasa, iz katere stopnice vodijo dol na dvorišče oz travo in se lahko otroci igrajo na terasi, ob stopnicah in na dvorišču - pač jih imaš pod kotrolo, da niso samo znotraj.

Mi smo imeli bungalov z dvema spalnicama, zelo prostorno. V kopalnici je bila kad, v veliko veselje obeh otrok, ki sta se rada skupaj kopala. Doma imamo namreč samo tuš. Bungalov je bil kot med enim parkom, bilo je dosti zelenja, borovcev in umirjeno okolje.

Plaža je lepa, imaš predele v senci, z večjimi kamni, je primerna za vstop v vodo, za majhne otroke. Moraš pa nujno vzeti čevlje za v vodo, ker so kamni zelo grobi in težko hodiš bos. Plaža ni betonirana, videti je naravno okolje, neumetno, dobiš občutek, da si v naravi.

Vzeli smo tudi polpenzion, pijača je bila vključena v ceno. Terasa in restavracija je prijetna, še posebno zunaj je lepo.

Všeč mi je mirno okolje, bungalovi so stran od prometnih cest, zelo primerno za otroke.

V naselju je manjši market, kjer dobiš večino stvari, ki jih rabiš.

V naselju sicer ni igral za otroke, a smo si prinesli nekaj grabljic in posodic in sta se otroka igrala kar na peščenem igrišču za odbojko, in spuščala avtke po igrišču za mini golf, ko je bil ta prazen.

Sedaj pa napake, ki sem jih opazila:
- mravlje so vsepovsod. S tem res mislim vsepovsod. Ni samo četica, ki ti vdre skozi vrata, ali okna, da bi poškropil s strupom in bi potem izginile. Mravlje prihajajo iz vseh možnih lukenj v stanovanju med fugami, zad za masivnim pohištvom in ni mogoče, da jih preženeš. Mi smo ostali samo štiri dni v bungalovu, in vsak dan je bilo huje. Bile so vspovsod; v spalnici na postelji, v kadi, v kopalnici pod umivalnikom.... očitno je, da na tem, da bi jih pregnali, lastniki ne naredijo nič. V bungalovih smo bili že lansko leto in tedaj je bilo malo bolje. Mogoče je odvisno od bungalova.

- objekt je tudi izjemno slabo vzdrževan in globinsko umazan - čeprav je pred prihodom površinsko očiščen. Kuhinjske police kar cvetijo, zgleda zelo zanikrno in nikakor se ne moreš znebiti občutka, da si prišel v zanikrno luknjo in se s studom dotakneš katerekoli stvari v bungalovu. Npr. tudi les na oknu je bil zelo umazan. In kakšna škoda, ker imajo bungalovi zelo velik potencial. Če bi jih adaptirali, bi lahko kasirali ogromno. Da ne govorimo o tem, da so omare verjetno iz pravega lesa in bi npr. dosti naredili že s tem, da bi jih pobarvali, enako stavbno pohištvo.

- hrana v restavraciji si zasluži komaj zadostno ali še manj. Pomfri je bil npr. uvel in rjav, še najboljše je bilo tisto, kar je bilo narejeno iz zamrznjene vrečke npr. grah. Je bilo sicer za preživet in absolutno bolje, kot da bi morala sama kuhati, ampak je bilo res pod nivojem. Izbira je bila sicer dovolj velika, a bi bilo bolje, če bi je bilo manj in to bolj okusno. Ne zahtevam prefinjene hrane, dovolj je, da je povprečna. Je pa samopostrežna.

Mi ne gremo več tja, razen če bo huda kriza. Raje bomo rezervirali že zelo zgodaj, dobili 20% pupust in šli kje, kjer je bolj drago, a tudi bolj čisto in vzdrževano in predvsem brez mravelj.