Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Lošinj Bučanje (Nerezine) - 2017 -oddamo

Default avatar

NiKa

V počitniškem naselju Bučanje na Lošinju, oddamo studio v terminu od 15.8.-25.8.2017 (tudi za manj dni v tem terminu).

Studio je vzdrževan,klimatiziran, dobro opremljen (dovolj posode, pribora, krožnikov, kozarcev,...), in zelo čist. Primeren je za 2-4 osebe. Cena najema na dan je cca. 40 EUR. Za več informacij kontaktirajte gospo Darinko na 031 631 038.

Fotografije studia lahko posredujem na mejl.
Default avatar

tonita79

Pozdravljeni,
Vas lahko lepo prosim za slike apartmaja.
Hvala in LP
Default avatar

Potnik83

Za tiste, ki iščete svoj oddih v Nerezinah, naselju Bučanje, lahko ponudimo kapacitete, več sodobno opremljenih apartmajev, hišic z veliko opreme, velikimi terasami, blizu morja.

Več informacij pa na spletni strani:

www.bucanje.si

Prijetno dopustovanje vsem skupaj!
Default avatar

spet en zastonjkar

Cene pa kot za nadstandarden luksuz...vsaj reklamo bi si lahko plačali.
Default avatar

Potnik83

Za letošnje leto smo res napolnili vse kapacitete od 15.6. do 15.9., stranke so že vrsto let zadovoljne in se v veliki meri tudi vračajo nazaj, kar prav gotovo pomeni, da so zelo zadovoljni s ponujenim. Cene so povezane s ponudbo in povpraševanjem, prav gotovo pa stranke dobijo, vse kar potrebujejo za lep dopust. Za naslednje leto bomo imeli na voljo še več kapacitet, zato s trudimo pojavljati se in oglaševati na različne načine, se vsekakor obrnemo tudi za oglaševanje na tem portalu.
Default avatar

spet en zastonjkar

Potnik83 je napisal/a:
Glavno da je zastonj....žalostno...verjetno je tudi storitev na podobnem nivoju kot je ta odnos tukaj.
Default avatar

Potnik83

Vsekakor nasprotno od zapisanega, vsako leto se večina strank vrača nazaj k nam, predvidevam da zaradi tega ker so zadovoljni in jim je naselje, apartma všeč. Vsako leto pa smo veseli tudi kakšnega novega gosta in prepričan sem, da bo tudi v letu 2019 tako. Pa prijetno izbiranje letošnjega dopustovanja, tudi to se bo počasi že moralo pričeti :)