Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

NAJLEPŠI KRAJ V ALI OKOLICI LJUBLJANE ZA NEKAJ POJESTI

Default avatar
Ali kdo pozna kakšno lokacijo malo bolj romantično za kaj pojesti? Lahko tudi pizzerija ali špagetarija pa da ni preveč draga. Naj bo v bližini Ljubljane lahko tudi Domžale ali kje drugje.
Default avatar
Romantična poceni pizzerija ??? V lokalu, kamor zahaja masa lačnega folka z nizkimi dohodki ti iščeš romantiko? Kaj pa pred kioskom s kebabom si že poskusila?
:)
Default avatar
Zelo naporno bo se mi zdi!
Nekako ne najdem romantike ob pizzi ali makaronih.
Morda bi se lažje znašel pred romantičnim krožnikom tenstanega krompirja in pečenke!
Default avatar
Katarina nad Ljubljano. Za oštarije tam pa poguglaj, mislim, da jih je več. Niso špageterije in picerije. Mogoče je katera od njih še ohranila star kmečki duh, naj monovci, ki jih poznajo, povedo. Najbrž tudi niso drage.

Lepo je pa zelo tam gori, čudovito za sprehode.
Default avatar
Skuhaj doma, bo največja romantika.
Default avatar
====================================================
Bogat si šele takrat, ko imaš nekaj, kar se ne da kupiti z denarjem.
Default avatar
Uuuuuuuu, Katarina! Tam je res lepo in romantično, pa lep pogled na Ljubljano in okolico, meni bi bilo zelo všeč, če bi me kdo presenetil in me peljal tja. Šla bi v gostilno Schwarzman (upam, da je prav napisano), odlična domača hrana, božanski štrudli in topla peč.
Default avatar
Meni je kar luštno v Kavalu na Brodu pri Ljubljani. Zunaj je prijeten senčen vrt, notranjost pa kot toskanska kmečka hiša. Niso najcenejši, so pa odlični.
Default avatar
ROŽAYX je napisal/a:
Zapelji se na Kredarico. Imaš full lepo cesto do tja + romantiko v vseh pogledih. Špagetov gor mislim da več ne kuhajo, zato si za ziher prinesi s seboj dve konzervi delamarisa, ter dva fruteka. Do tja imaš pa itaq samo par min.iz Lj
Default avatar
Al pa Zbilje, recimo. Že dolgo nsimo bili, tako da ne vem, kako je s hrano, ampak okolica je pa luštna.
Default avatar
Vsak kraj, ki ni Ljubljana je lepši kraj.
Zakaj pa Žabarji kar naenkrat hočete ven? Zgnijte v tisti vaši Jankovičevi Đamijski kurčevi komunistični lublani skupaj s tistimi vašimi psi. Saj pravte da je to najlepše mesto.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net