Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

ste bili v Vodicah?

Default avatar

Dopustiki

zanimajo me izkušnje. Predvsem če drži da je izredno hladno morje:(?
Default avatar

.................................

tam je vedno hladno morje. pa gužva za pop......
Default avatar

morje#

Morje je hladno.
Default avatar

10 let..

Imamo že 10 let gor vikend pa nam je vsakič manj všeč. Pred 10 leti je bilo zelo mirno, potem pa so Vodice doživele razcvet - lokali z glasno glasbo na vsakem koraku, neke plesalke, divje žurke... Da mi še moja 18-letnica, ki rada žura reče, da pretiravajo. Zjutraj je sicer nebeško lepo za teči, ker nikogar ni, potem pa pridejo turisti - predvsem Čehi in Slovaki pa nastane gužva, plaža res umazana... Mi bomo sicer še hodili tja, ker imamo pač vikend pa neke spomine nam zbujajo - ne moremo jih zasovražiti + všeč nam je ponudba na plaži: najem čolnov, bungee jumping, izposoja skuterjev, šola surfanja, košarkaška in odbojkarska igrišča brezplačno, izleti z ladjo... In še prijateljski nasvet: če se odločiš za obisk Vodic vzemi apartma kakšne 5-10 minut proč od plaže, ker ima večina hotelov "direktno na plaži" čudovit pogled na glasen in zelo razsvetljen zabaviščni park. Pa tudi spati se ne da veliko, ker ves čas slišiš glasno glasbo iz plaže.
In ne, voda ni nič bolj mrzla kot drugod.
Default avatar

v vodice

grem ponavadi sebtembra .......po krompir za ozimnico....
Default avatar

Paco Moralles

V Vodicaj ni morja, so pa tam okrog miji gobarski tereni. Krompir imajo pa tud dober
kor je nekdo zgoraj omenil.
NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!
Default avatar

VodiceVodice

Nam je vsec v Tribunju, 2km pred Vodicami. Mirno in lepo mestece z prijaznimi domačini. Če si zelis zabave, pa se lahko tudi pes sprehodis do Vodic, ki so glasne in polne zabave. Predvsem mladi radi hodijo tja. Morje pa taksno, kot povsod, meni se ne zdi nic bolj hladno.
Default avatar

deal_breaker

Srima in Tribunj sta zelo všečna, center Vodic je pa v glavni sezoni rezerviran za žur.
Default avatar

otis

Totalna beda. Ne priporočam
Default avatar

ni plaže.

VodiceVodice je napisal/a:
mah tribunj nima pametne plaže. dopoldne vse v temi in senci, popoldne pa nikjer nobene.
imam pa prijatelje tam, je bilo vedno ful fajn, ja.... spomini.... pa tribunjska noč :))
Default avatar

nikoli več

Smo bili v vodicah pred 3 leti. Bili smo v hotelu imperial, sicer to nima posebne veze pa vendar. Hotel je bila menda še edina dobra stvar tistega dopusta, čeprav ni nikakršen presežek.

V glavni sezoni pač pričakuješ gužvo..ampak kaj takega? Trume ljudi... kolona v eno smer, kolona v drugo. Sin je bil takrat star 3 leta, samo držala sem ga v tisti gužvi in gledala kdo mi ga bo pohodil ali kdaj se mi bo izpulil iz rok, ker nisem sigurna kdaj bi ga našla v tisti gužvi. Noro in še enkrat noro. Na plaži brisača zraven brisače praktično čisto do morja (ljudje so ležali na brisačah in noge namakali v morje). Gužva je bila takšna da se otrok v plitvini z vedrom in lopatko ni mogel igrati, ubistvu si praktično hodil po brisačah, čuval da komu ne stopiš na glavo in vijugal med ljudmi, da si prišel do vode. In tako je bilo na katerokoli plažo smo šli. S to razliko da prav mesto vodice nima praktično nobene plaže in ljudi iz "cetra" vozijo z busi na druge plaže. Čez praktično celo obalo barček pri barčku, nalita mladina in veliki zvočniki, ki so s svojim "tuc-tuc" razbijali cel dan. Ste bili kdaj v zrčah? No, nekako tako sem se počutila.

Nikoli več! Če mi kdo ponudi brezplačen dopust raje ostanem doma. Sem se zaklela da me vodice ne vidijo nikoli več. Verjetno bi nadvse uživala, če bi bila stara 18 let in bi šla na morje predvsem žurat. Tega pa tam ne manjka.
Default avatar

xanya

midva z partnerjem sva bila 2 leti nazaj. zelo lep kraj in prijazni ljudje, sva bila v nekem apartmaju-lastnik, krasen človek... je pa res kar se tiče gužve, plaže so vedno polne da komaj v vodo prideš.. midva nisva ležale neposredno ob morju na plaži, ampak med borovci v senci, tam pa se je vedno našel prostor, pa ni ti bilo potrebno ležati zraven vseh v gužvi...tko da plaže so meni ok...voda je bila res malo hladna, ampak ni sile...
midva bi se še vrnila, ampak ker pričakujeva otroka se ne bova...če imate male otroke ne priporočam da greste v vodice, drugače pa ja... nevem no jaz imam dobre izkušnje
Default avatar

kraslin83

Letos smo bili en teden v Vodicah, jaz (36) in punca (31). Nismo obcutili zuranja saj so bili tavecji pubi prazni - v okolici hotela Olympia, se pozna da je v preteklosti bilo veliko zabave. Bolj zanimiv je stari del, velika trznica, ribarnica, bazar z nakitom. Plaze nam niso bile vsec, edino Plava plaza, vendar ni tistega dalmatinsko cistega morja. Zvecer je kar zanimivo in zivo v tem starem delu mesta. Kopat in jest sva hodila raje v Tribunj, bistveno bolj cista voda, priporocam gostilno Markiolac. Tudi samo mestece je prijetno, ribisko in avtenticno. Bili smo ravno ko so bile dirke z osli. Enkrat sva sla tudi v Srimo in od tam pelje coln na otok Prvic. Zelo avtenticno mestece kjer sploh ni avtomobilov. Ce bi ponovno sla bi izbrala raje Tribunj kot pa Vodice.
Default avatar

Ne in ne

Gužva na plaži, morju, mestu, nikolu več sploh pa z majhnimi otroki ne.
Default avatar

vodice vd biogra

Ne in ne je napisal/a:
Š e nisi bila v Biogradu na moru. Tam je gužva, tam pa res. Bili v Vodicah predlani, ni bilo sile.
Še to...
Paco hodi v Vodice (pri Lj.) po pamet in gobe. Vodiška Johanca mu je bila idol?

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net