Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

kolesarjenje po Prekmurju

Default avatar

lisink

Iščem nasvet iz prve roke. med počitnicami bi šli na kolesarjenje po Prekmurju. Družina, 2 otroka stara 10 let. Načrtujemo 3 dnevni kolesarski izlet. Na dan bi prekolesarili 20-30 km. Iščem idejo za štart, prenočitev in cilj. Lahko krožna pot. Sicer pregledujem spletne strani, ampak če je kdo že bil, prosim za ideje. Lani smo vozili Parenzano, sicer 2 dni.
Default avatar

brklc

Pri kapucinih v Kančevcih je idealen punkt. Vpraš br. Primoža kolk računa, mislim pa da ni drago. Drgač pa tud njihov kuhar privat oddaja. Sam to ti nisem jaz povedal, in Primožu tega ne omenjaj.
Default avatar

Paco Moralles

Moje izhodišče za kolesarjenje po prekmurju je bilo vedno v Bokračih pri Tremel-u.
NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!
Default avatar

tašinka

Hm, midva sva redna kolesarja, ampak za prenočevat ne vem, ker sva po kampih, oz. kadar sva v tistih koncih, spiva pri njegovih. Pa tudi prekolesariva precej več. Mogoče, samo en nasvet, pojdite še na Goričko ali pa v Prlekijo. Bo malo bolj zanimovo. V Ljutomeru imajo odlično prekmursko gibanico.
Default avatar

HrastovaMica

Hahaha, v ljutomeru nimajo prekmurske gibanice :)

Izhodišč je veliko: priporočam, da imate za izhodišče Moravske Toplice ali Mursko Soboto, pol pa delate enodnevne izlete proti Lendavi, po Goričkem in proti Ljutomeru.
Default avatar

Ms

Ljutomer ni Prekmurje!
Kolesarjenje po Prekmurju bo zagotovo nepozabno doživetje, našli boste ravninske poti kot tudi vzpone za bolje pripravljene kolesarje. Nujno morate prekolesariti Goričko! Prvi link so apartmaji na Goričkem, tam prenočujejo v velikem številu kolesarji, apartmaji so v stari kmečki hiši, a novi in moderni. So pa precej zasedeni zato priporočam zgodnjo rezervacijo (ime pa pomeni "jabolka in hruška" :) )

http://dzaboka-gruska.weebly.com/

http://panonskavas.si/

http://www.pt-zveza.si/kolesarjenje

http://www.goprekmurje.si/slo/za-aktivne/kolesarjenje/

http://www.zibelka.si/blog/?p=11746
Default avatar

Pipika888

Mi smo presenečeni nad Prekmurjem...obiščemo ga vsaj 3 krat letno in kolesarjenje je prava uživancija. Pokrajina je čudovita in zelo mirna. Fantje obožujejo hribe in gozd, punce pa gričke po asvaltu...in vse to je tam mogoče. Mi smo spoznali par, ki nudi posebno doživetje v Prekmurju. Nastanjeni smo na Goričkem, lastnica nam pripravlja prave kulinarične pojedine, velikokrat se gostitelja z nami podata na pot in nas vodita po neznanih poteh. Gospa ima svežo zelenjavo, sadje, direkt iz vrta in hrana je res božanska. Pripravlja pa raznovrstno domačo hrano, tudi za alergike, ko smo enkrat bili s prijatelji, ko otrok ni smel jesti glutena in laktoze. Skratka nepozabno.. da ne govorim o tem, da je pri njih res vse domače in preprosto, celo mila izdeluje sama, prav tako sokove, žganja, maže,.....na vikendu imajo tudi mini bazen, tako da smo se po napornih turah še osvežili in uživali pozno v noč.. Mi si termin rezerviramo za leto naprej, ker je tam res posebno in se radi vračamo.
Default avatar

link??

No, zdaj pa še kakšen link ali kontakt, prosim.
Default avatar

tehtnica63

Štart Gornja Radgona...krožna pot
Default avatar

Pipika888

Ta zadeva je čist privat... je pa velik takih zadev po Prekmurju, le povprasat je treba, ko je člivek tam al pač preko poznanstev... Mi hodimo tudi v Bosno med gozdove k neki zeliščarski tetki in mene vedno presenetijo take neodkrite neznane zadeve, ko ne gre za množični turizem...
Default avatar

Janotancek

Jaz bi lepo prosil za kontakt od te privat nastanitve v Prekmurju...

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net