Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

trogir-hotel medena

Default avatar

lepadalmatinka

Z možem se odločava se za dopust v Trogirju in sicer hotel medena. Pa me zanima ali je tu kdo, ki je lani dopustoval tam. Za sobe vem, da so skromne, so mi na relaxu sami povedali in naju z možem to ne ovira. Pozabila pa sem vprašat kakšna je hrana, osebje, dostop do plaže. Saj grem v ponedeljek spet v agencijo, da potrdim rezervacijo in plačam ampak me vseeno zanima vaše mnenje, oziroma mnenje iz prve roke.
Default avatar

narancek

Sama sicer v hotelu nisem bila, sem pa delala na turistični agenciji, kjer smo prodali veliko aranžmajev za Medeno pa nikoli ni bilo nikakršnih pripomb. In verjemi, da če bi bila hrana ali pa kaj drugega grozno, bi se ziher kdo pritožil. Glede plaže pa mislim, da se je do morja treba malce po stopnicah spustiti... Drugače pa imaš slike na internetu pa si mal poglej. V glavnem glede na ceno (ki je ponavadi zelo ugodna) je Medna čisto super opcija.
Default avatar

lepadalmatinka

Hvala za informacijo. Upam, da se najde kdo, ki je dejansko bival v hotelu v zadnjih 2, 3 letih in mi lahko pove še kaj več
Default avatar

stopnišče

Malo po stopnicah? No boš videla, kaj je malo po stopnicah.
Ne bom delala negativne propagande, plaža je čisto OK, ampak stopnice, tu se pa pozanimaj.
Default avatar

vivian v.

delala dolga leta v turizmu, prodala nnn aranžmajev v tem hotelu. Nikoli nobene pritožbe, s tem, da so gostje vedno bili predhodno obveščeni, da ni to hotel za velika pričakovanja in, da se je potrebno do morja malo sprehodit.
Meni osebno oddaljenost do morja in stopnice niso velika prepreka. Seveda, pa sem jaz navajena hodit in se z avtom ne peljem do vrat. To pa zna biti za nekater problem.
Nekoč se mi je ena gospa, sicer danes na zelo visokem položaju v naši državi, pritožila, ker je do plaže morala čez 3 ( tri !) stopnice.
Default avatar

Tupka

Bili v hotelu Medena pred parimi leti. Hrana ok, samopostrežni zajtrk in večerja, ni neke strašne izbire, je pa sveže in vsega dovolj. Če greš v ta hotel, se pripravi na stopnice...tudi do jedilnice,,,do plaže je iz avle točno 112 stopnic :) ob plaži imaš lokalčke, ni da ni, voda ok, sence dovolj...če te še kaj zanima, vprašaj

LP
Default avatar

njofra

Tudi bli pred 3-4 leti,sobe res boge-bli smo na desni strani od vhoda,na plažo lahka greš po stopnicah ali levo po cesti,smo bli 4 družine z otroci ,kar v redu,za jest ogromno.Res lokalov ob plaži še in še.
Skratka kar v redu,če ne iščeš nek luksuz.
Default avatar

enzyani

NE PRIPOROČAM TEGA HOTELA
Default avatar

enzyani

NE PRIPOROČAM TEGA HOTELA H
Default avatar

ni ne vem kaj

To je hotel, ki je nekaj pomenil v času bivše juge, pred razpadom Jugoslavije. Potem so med vojno vanj naselili begunce iz Bosne in je bil v nekaj letih hotel čisto uničen, saj, po pripovedovanju očividcev, nekateri niti wc školjke niso znali uporabljati. No, po vojni so ga obnovil v bolj skromnem stilu in danes je, kar je. Nič prestižnega, za nek povprečni dopust pa dokaj ok. Imaš pa slike na internetu, poglej malo tudi druge strani ne se samo zanašat na informacije agencije. Booking, Tripadvisor itd. Trogir je drugače lepo mesto, a poleti preveč nabasano s turisti. Medena pa ni čisto v Trogiru, v resnici je v kraju Seget Donji. Tudi to upoštevaj, če se nameravaš zvečer "šetat po trogirski rivi". :)

https://www.tripadvisor.com/Hotel_Revie ... matia.html
Default avatar

brez imena

Bila v tem hotelu še za časa Jugoslavije. 2. dan dobila drisko, ki je trajala do konca dopusta. Upam, da si danes kuharji bolj umijejo roke. Razen driske je bilo vse ostalo v redu.
Takrat smo bili mladi in poskočni in nas stopnice niso motile, niti ne kratek sprehod do plaže.
Default avatar

enco

tudi zdej v 2019 smo dobili drisko

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net