Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

dopust Dugi otok

Default avatar

Dugi_otok

pozdravljeni,

letos s punco razmišljava da bi dopustovala na Dugem otoku. Nikoli še nisva bila tam, zato bi prosila za čimveč informacij. Naj bi bil bolj miren otok, naju pa vseeno zanima, ali je kaj gostiln, sladoledarjev, trgovine, sprehajalne poti itd. In da ne pozabim kakšne so kaj plaže? Za Saharun sva že slišala da bi naj bila lepa plaža..
Default avatar

Dugi otok kargita

Smo bili lani in moram povedati, da je otok lep, plaže lepe, vendar ogromno odpadkov (žal se na ta otok ujame ves polivinil in ostala nesnaga - tudi čevlji za bordanje so našli), vendar pa je vidljivost v vodi enkratna - toliko hobotnic in rib nismo že dolgo videli. Mi smo sicer bili v kampu Kargita pri svetilniku in smo bili navdušeni. Drugače pa je s trgovinami - dobiš kruh, mleko, zelenjavo, na meso pa raje pozabi - misija nemogoče. Mi smo si našli lokalnega ribiča in smo jedli sveže ribe.
Za sprehajati, kolesariti imaš kar nekaj možnosti - park Telaščica je eda destinacija.
Default avatar

boštjan39

Mene pa zanima dopust na Dugem otoku v mestu Sali, ali obstaja kakšen polpenzijon, kakšne izkušnje, priporočila ?
Default avatar

bosty39

Mene pa zanima dopust na Dugem otoku v mestu Sali,Zaglav ali obstaja kakšen polpenzijon, kakšne izkušnje, priporočila ? Pa tudi, če kdo ve ali se lahko z avtomobilom pripelješ do bližine slanega jezera in kolikšna je vstopnina v NP Telašica ?

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net