leeleenepr
No, zdaj so pa hišice na premium mestih, kar je tudi logično, ker z oddajo v enem ali dveh tednih zaslužijo toliko, kot s pavšalistom v celi sezoni.
Praktični nasveti za popotnike, da se potovanje ne bo sprevrglo v nočno moro. Kaj je pametno vedeti preden odrinemo novim dogodivščinam naproti?
Tako je. V Straškem računajo 235 evrov na dan.leeleenepr je napisal/a: ↑No, zdaj so pa hišice na premium mestih, kar je tudi logično, ker z oddajo v enem ali dveh tednih zaslužijo toliko, kot s pavšalistom v celi sezoni.
razvpite Njivice / Krk so lepo poštimali. Mobilne so na prime prostorih. Enako sem opazil v več (HR) kampihMsOlivija je napisal/a: ↑Ko sem nehala kampirat so začeli s premikanjem pavšalistov iz prve cone in so imeli prvo cono rezervirano za avtodome in tiste, ki so kampirali od 1 do 3 tednov.Bog MONa TM je napisal/a: ↑
že nekaj let je trend, da v kampih postavijo te kočure na top lokacije.
Pavšaliste so skoraj pregnali☺
je pa cena za 6 ljudi - kar pa ni več tak znesek na osebo
Hišice so bile "bogu iza nogu i još malo dalje" tako da ni variante, da dam toliko denarja za to, da moram z avtom do obale;) Je vseeno če sem doma:):):)
Je poceni če imaš 6 oseb, ki samostojno plačajo in ne gre iz budgeta iste družine;)
brez zamere, 6 ljudi v taki hiški hodi drug po drugem.Bog MONa TM je napisal/a: ↑že nekaj let je trend, da v kampih postavijo te kočure na top lokacije.MsOlivija je napisal/a: ↑
Uf, to pa je znesek! A so te hišice zdaj že ob obali - tako v prvi vrsti? Pred leti, ko sem občasno kampirala po Istri je bila taka postavitev, da so bile te hišice kar precej oddaljene od morja, nekje celo na hribu.
Pavšaliste so skoraj pregnali☺
je pa cena za 6 ljudi - kar pa ni več tak znesek na osebo
Se hecaš s ceno?? Resno..mi smo šli 4 za 1500 z letalom v hurgado all in..Hotel s čudovitim vodnim parkom.točno tako je napisal/a: ↑So dražje od hotelov in seveda brez zajtrka. V Poreču je cena mobilne hiške 1400 eur za 7 dni. Halo? Za ta denar greš z letalom v J Italijo, najameš apartma in hodiš vsak dan jest v restavracije dobro hrano.0regfs je napisal/a: ↑Za ceno, ki ne bo totalno nerazumna, greš lahko v mobilne hišice samo v predsezoni ali posezoni. Tržijo jih, kot da so zlate.
Ja, ampak ste šli v Hurgado.Kokolimo je napisal/a: ↑Se hecaš s ceno?? Resno..mi smo šli 4 za 1500 z letalom v hurgado all in..Hotel s čudovitim vodnim parkom.točno tako je napisal/a: ↑
So dražje od hotelov in seveda brez zajtrka. V Poreču je cena mobilne hiške 1400 eur za 7 dni. Halo? Za ta denar greš z letalom v J Italijo, najameš apartma in hodiš vsak dan jest v restavracije dobro hrano.
Lepo ja...a drago:)Bog MONa TM je napisal/a: ↑razvpite Njivice / Krk so lepo poštimali. Mobilne so na prime prostorih. Enako sem opazil v več (HR) kampihMsOlivija je napisal/a: ↑
Ko sem nehala kampirat so začeli s premikanjem pavšalistov iz prve cone in so imeli prvo cono rezervirano za avtodome in tiste, ki so kampirali od 1 do 3 tednov.
Hišice so bile "bogu iza nogu i još malo dalje" tako da ni variante, da dam toliko denarja za to, da moram z avtom do obale;) Je vseeno če sem doma:):):)
Je poceni če imaš 6 oseb, ki samostojno plačajo in ne gre iz budgeta iste družine;)
https://www.kampnjivice.com/si/zemljevid-kampa.aspx
Pa kaj vam je. Povratna letalska karta za Sicilijo je recimo 40 Eur.v bistvu je napisal/a: ↑Yes, thank you!dfipos je napisal/a: ↑
Z tovrstne dileme je bog iznašel letala in možgane za učenje jezikov.
Samo pol te ne pride 1700 hiška...…. vštej še prevoz do letališča, parkirnina (ali težiš frendu, ali taksi... pa frčoplan, pa smo na 2500 €!
Za ta dnar si pa
- marsikdo ne more privoščit
- tudi jaz ne bi dala toliko v enem kosu
. grem rajši k nam na morje (vsak vikend) za 3 dni v terme in en teden smučarije