Potovanja.Over.Net

Popotniški nasveti

Praktični nasveti za popotnike, da se potovanje ne bo sprevrglo v nočno moro. Kaj je pametno vedeti preden odrinemo novim dogodivščinam naproti?

Mehika

Default avatar

meXico

Živjo,
s punco si želiva v Mehiko, nisva glih organizatorja po duši, pa po mojem se naju da hitro nategnit, zato sva bolj tip popotnikov, za kakršne je bolje, da gredo na pot z agencijo. Priporočili so nama agencijo Mister Matik, da je menda z njimi blazno zabavno potovati, dobri programi in vodič, da ni uno letanje od ene do druge atrakcije in da vidiš še kaj drugega, kot v klasičnih agencijskih ponudbah. Lahko kdo pove kaj o njih iz lastnih izkušenj?
Default avatar

Matevz80

Kaj pa te zanima? Jaz sem bil z njimi ze dvakrat, enkrat v Mehiki in enkrat na Baliju. Razlicna vodica, ampak obakrat izredno zadovoljen. Vsec mi je tudi, ker je cena potovanja takoj jasna, ni tistih variant - ce gre 20 ljudi, je taka cena, ce jih gre pa 30 pa drugacna. Max. stevilo potnikov je 14, sicer sta bili na mojih potovanjih obe skupini polni, ampak to je taka lustna skupina ljudi, ravno prav velika. Smo bili zelo razlicni potniki, ampak smo se zelo ujeli, pa pred potjo smo imeli tudi spoznavni sestanek. Tako da imam zdaj nekaj novih kolegov (hb za facebook, da ohranjamo stike :) ). Tako da z moje strani samo dobro, ze razmisljam, a grem naslednjic z njimi v Peru ali na Kubo