Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Egipt Hurghada

Default avatar

Jagoda11

Z družino se konec mesca prvic odpravljamo v Egipt in sicer v Hurgado v hotel Amwaj Blue Beach Resort&Spa. Hotel naj bi imel 5* (tako je bilo receno s strani agencije oziroma kasneje smo izvedeli, da ima 4*), zgleda super in tudi lokacijsko primeren za kaksne izlete. Me pa zanima, ce je ze kdo morda bil v tem hotelu in kako je bilo. Berem namrec komentarje, ki pa so vse prej kot dobri. Gostje se pritozujejo nad hrano, postrezbo, cistoco, dogajanjem, baje je ogromno stvari kljub temu, da imamo all inclusive za doplacat, vglavnem berem precej hude kritike zato me malo skrbi kaj naj pricakujem.
Tako da, ce ima kdo izkusnje s tem hotelom bom zelo vesela vsake informacije :)
Default avatar

tkole

Evo izkušenj na kupe.
https://www.booking.com/hotel/eg/amwaj- ... ab-reviews

https://www.tripadvisor.com/Hotel_Revie ... ml#REVIEWS

https://www.holidaycheck.de/hr/bewertun ... 6844bd340a

Jaz se najbolj zanesem na ocene na bookingu, ker tam jih lahko podajo samo tisti, ki so dejansko tam bivali. Minimalna zame sprejemljiva ocena je 7, tole bi recimo nekako še šlo. Ampak ko sem pa videla ocene na tripadvisorju, pa ne bi šla v ta hotel niti pod razno. Na tripadvisorju sicer lahko komentira vsak, ki se registrira, sploh ni nujno, da je v hotelu res bil, tako da je možna tudi "sovražna propaganda", pa vseeno.
Default avatar

Jagoda11

Tukaj sem ze na zacetku brala komentarje, pa v casu, ko smo se odlocali za rezervacijo niso bili tako slabi.. Zdaj pa same kritike, prav groza me je teh pocitnic..
Default avatar

Lucas99

Prav zanima me kako ste se potem imeli v omenjenem hotelu?