Forum: Prehrana in kulinarika

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

Kako shujšati v stegna in boke?

Odgovori Nova tema
Default avatar anonimna56325953265 3 Feb 2013 22:17

Trenutno sem na dieti in hujšam vendar opazla sem da sem shujšala samo v trebuh stegna in boki ter noge so pa pravzaprav še vedno močni/-e in debeli/-e. potrebujem kakšen predlog za vaje ker sem tudi neke vaje delala vendar ni nič pomagalo. imam tudi velikoo špeha na nogah tam pri kolenu pač nevem kako se reče unemu špehu. uglavnem ja rada bi shujšala v noge, boke ter stegna če imate kakšne predloge vas lepo prosim da napišete

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar predlagam ti da 5 Feb 2013 13:58

kupiš kako kremo za topljenje maščobe, ali pa proti celolitu, pa še kak piling za telo.
potem pa takole: ko se boš tuširala daj desno roko na desno ritnico, levo na levo in drgnigor in dol izmenično, štekaš? če gre desna roka dol, gre leva gor, in obratno, med tem migaj za boki, to delaj vsaj 5 do 10 minut, no tiri in noge ti ni treba toliko časa drgniti, ampak cel čas delaj te gibe.
potem po tuširanju pa nanesi še kremo proti celuliti in tudi takrat cel čas migaj z boki.
sicer ti uporaba pilinga za telo priporočam enkrat do dvakrat na teden, ampak to lahko delaš tudi z gelom za tuširanje.
z pilingom in kremo proti celulitu bo tvoja koža videti lepša, z gibanjem boš učvrstila ritko in noge. malo bo pomagalo, čudežev pa ne pričakuj.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh