Recepti.Over.Net

Prehrana in kulinarika

Odgovarjajo: Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano

Vesna Feelgood

Vesna Milenković je dinamična in polno zaposlena mati dveh otrok, ki si je profesionalne izkušnje nabirala na različnih področjih – po duši naravoslovka, ki je pristala v ekonomski stroki in s svojo sposobnostjo improvizacije uspešno združuje različna znanja. Na področje prehrane jo je pripeljala stiska ob spoznanju, da je njen novorojeni sin hud alergik. Postopno se je sinovo zdravje izboljševalo, alergije so pojenjale, znanje s področja prehrane in »alternativnega« kuhanja pa raslo. Ima bogate osebne izkušnje, ji jih z vami deli na forumu Prehrana, Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa in v posebni sredini rubriki na portalu za Recepte. Vesna je prehranska svetovalka in to počne z velikim veseljem. S svojim občutkom za posameznika in s strokovnim znanjem lahko ponudi oporo in razumevanje na poteh sprememb, ki nikoli niso lahke. Vesna ni profesionalna kuharica in tudi ne pretirana ljubiteljica preživljanja časa ob štedilniku. In ravno zato je specializirana mojstrica reševanja vsakodnevnih prehranskih zagat. Vesna pravi: “Obožujem okusno, zdravo hrano, ki se jo hitro pripravi, s slastjo poje in nato posveti še drugim pomembnim rečem v življenju.” Pomaga vam najti odgovore na vprašanje KAKO? To vprašanje se postavi, ko izveste »kaj« in »zakaj« je potrebno nekaj narediti. Vesna poskrbi, da boste lahko vse odgovore lažje prenesli v svoj vsakdan.

Kako naredite dobrega pečenega zajca?

Default avatar

zajcjeljub

Kakšen okus majo mačke in psi pa pejte prašat italijane in cigane. Soja vam je skisala mozak
Default avatar

Vesel bozic vsem

Za informacijo svinja ni zdrava
Pa se zajec je pac za zakol in domaco zival vsak se odloci ali ima zajca ( kunca ) za domaco zivalali za zakol
In vprasala je sam za recept ne za komentarje
Default avatar

aneeri

Ja kaj pa te vi jesti ? Ste vegiterijanec -ka ?
Default avatar

gameover

Madona, zelenokrvnezi moralizirajo. Jih poznam en kup, ki jim je to, da ne jedo mesa, tudi edina "kvaliteta". Da pa skacejo cez plot kot zajci, je dopustno. Mimogrede, ni odvisno od velikosti zivali. Ligenj je se manjsi od zajca, npr. Ze to,da napadas tu ljudi, ki pac jedo meso, kaze to, kar si. Totalno netolerantna in napadalna oseba...
Default avatar

kunec

od kje si pa ti kor zrasla