Recepti.Over.Net

Prehrana in kulinarika

Odgovarjajo: Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano

Vesna Feelgood

Vesna Milenković je dinamična in polno zaposlena mati dveh otrok, ki si je profesionalne izkušnje nabirala na različnih področjih – po duši naravoslovka, ki je pristala v ekonomski stroki in s svojo sposobnostjo improvizacije uspešno združuje različna znanja. Na področje prehrane jo je pripeljala stiska ob spoznanju, da je njen novorojeni sin hud alergik. Postopno se je sinovo zdravje izboljševalo, alergije so pojenjale, znanje s področja prehrane in »alternativnega« kuhanja pa raslo. Ima bogate osebne izkušnje, ji jih z vami deli na forumu Prehrana, Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa in v posebni sredini rubriki na portalu za Recepte. Vesna je prehranska svetovalka in to počne z velikim veseljem. S svojim občutkom za posameznika in s strokovnim znanjem lahko ponudi oporo in razumevanje na poteh sprememb, ki nikoli niso lahke. Vesna ni profesionalna kuharica in tudi ne pretirana ljubiteljica preživljanja časa ob štedilniku. In ravno zato je specializirana mojstrica reševanja vsakodnevnih prehranskih zagat. Vesna pravi: “Obožujem okusno, zdravo hrano, ki se jo hitro pripravi, s slastjo poje in nato posveti še drugim pomembnim rečem v življenju.” Pomaga vam najti odgovore na vprašanje KAKO? To vprašanje se postavi, ko izveste »kaj« in »zakaj« je potrebno nekaj narediti. Vesna poskrbi, da boste lahko vse odgovore lažje prenesli v svoj vsakdan.

70 globina kuhinjskega pulta

Default avatar

Globina

Nameravam dati v kuhinjo 7p cm kuhinjski pult. Ima kdo izkusnjo? Imam pomisleke glede dosega v zgornje omarice.
Default avatar

sam fprašam

Globina je napisal/a:
Nameravam dati v kuhinjo 7p cm kuhinjski pult. Ima kdo izkusnjo? Imam pomisleke glede dosega v zgornje omarice.
Koliko si pa visoka... 120 cm?
Default avatar

samo vprašam

A spodaj boš imela predale? Se mi zdi edino smiselno, jaz že pri standardni globini šizim ko moram vse ven dat da do nečesa pridem.
Default avatar

Bettsy

Glbobina 70 cm je super, mi jo imamo v kuhinji Dan Kuhen. Predali spodaj so pa standardno enako globoki kot pri globini 60 cm. Zgornje omarice dosežem vse prav enako kot pri globini pulta 60 cm. Sploh pri večji kuhinji zgleda širši pult zelo lepo in je tudi bolj uporaben.