Recepti.Over.Net

Prehrana in kulinarika

Odgovarjajo: Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano

Vesna Feelgood

Vesna Milenković je dinamična in polno zaposlena mati dveh otrok, ki si je profesionalne izkušnje nabirala na različnih področjih – po duši naravoslovka, ki je pristala v ekonomski stroki in s svojo sposobnostjo improvizacije uspešno združuje različna znanja. Na področje prehrane jo je pripeljala stiska ob spoznanju, da je njen novorojeni sin hud alergik. Postopno se je sinovo zdravje izboljševalo, alergije so pojenjale, znanje s področja prehrane in »alternativnega« kuhanja pa raslo. Ima bogate osebne izkušnje, ji jih z vami deli na forumu Prehrana, Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa in v posebni sredini rubriki na portalu za Recepte. Vesna je prehranska svetovalka in to počne z velikim veseljem. S svojim občutkom za posameznika in s strokovnim znanjem lahko ponudi oporo in razumevanje na poteh sprememb, ki nikoli niso lahke. Vesna ni profesionalna kuharica in tudi ne pretirana ljubiteljica preživljanja časa ob štedilniku. In ravno zato je specializirana mojstrica reševanja vsakodnevnih prehranskih zagat. Vesna pravi: “Obožujem okusno, zdravo hrano, ki se jo hitro pripravi, s slastjo poje in nato posveti še drugim pomembnim rečem v življenju.” Pomaga vam najti odgovore na vprašanje KAKO? To vprašanje se postavi, ko izveste »kaj« in »zakaj« je potrebno nekaj narediti. Vesna poskrbi, da boste lahko vse odgovore lažje prenesli v svoj vsakdan.

Priprava pice z cebulo in prsutom

Default avatar

Kaki3

A kdo od vas pripravlja doma pico z cebulo in prsutom? A cebulo samo narezete in jo date gor ali jo prej kaj popecete? In ali jo date takoj na zacetku ali proti koncu peke? Kdaj pa prsut?
Hvala za odgovore.
Lp
Default avatar

PismoRosno

Cebulo surovo, takoj na zacetku in cisto na vrh. Prsut pa takoj, ko gre pizza iz pecice, tako da se ne pece, ampak samo segreje.
Default avatar

Mmmm pizzza

Jaz čebulo, papriko ali bučke vedno prej prepražim.Ponavadi v pizzerijah dajo zelenjavo na koncu in je napol surova in men to ni všeč. Tudi pršut dajo gor ko je pizza že pečena?! Js dam tudi pršut prej.Sj se ne peče eno uro, da se vse preveč zapeče.....
Default avatar

Dolan

jest jo dam pod sir, ohrani precej vec okusa...
Default avatar

Zz top

Kaki3 je napisal/a:
A kdo od vas pripravlja doma pico z cebulo in prsutom? A cebulo samo narezete in jo date gor ali jo prej kaj popecete? In ali jo date takoj na zacetku ali proti koncu peke? Kdaj pa prsut?
Hvala za odgovore.
Lp
Z čebulo, s mano, z tabo,... 💩 pjt domol