Recepti.Over.Net

Prehrana in kulinarika

Odgovarjajo: Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano

Vesna Feelgood

Vesna Milenković je dinamična in polno zaposlena mati dveh otrok, ki si je profesionalne izkušnje nabirala na različnih področjih – po duši naravoslovka, ki je pristala v ekonomski stroki in s svojo sposobnostjo improvizacije uspešno združuje različna znanja. Na področje prehrane jo je pripeljala stiska ob spoznanju, da je njen novorojeni sin hud alergik. Postopno se je sinovo zdravje izboljševalo, alergije so pojenjale, znanje s področja prehrane in »alternativnega« kuhanja pa raslo. Ima bogate osebne izkušnje, ji jih z vami deli na forumu Prehrana, Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa in v posebni sredini rubriki na portalu za Recepte. Vesna je prehranska svetovalka in to počne z velikim veseljem. S svojim občutkom za posameznika in s strokovnim znanjem lahko ponudi oporo in razumevanje na poteh sprememb, ki nikoli niso lahke. Vesna ni profesionalna kuharica in tudi ne pretirana ljubiteljica preživljanja časa ob štedilniku. In ravno zato je specializirana mojstrica reševanja vsakodnevnih prehranskih zagat. Vesna pravi: “Obožujem okusno, zdravo hrano, ki se jo hitro pripravi, s slastjo poje in nato posveti še drugim pomembnim rečem v življenju.” Pomaga vam najti odgovore na vprašanje KAKO? To vprašanje se postavi, ko izveste »kaj« in »zakaj« je potrebno nekaj narediti. Vesna poskrbi, da boste lahko vse odgovore lažje prenesli v svoj vsakdan.

kuhinjska deska

Default avatar

kaksno priporocate

Kaksno kuhinjsko desko priporocate, da je dobra in kvalitetna, da traja en cas in da je ne menjam vsako leto. Bi dve, eno manjso in eno vecjo.
Default avatar

prRibn

Leseno pri Ribnčanu.
Default avatar

Plastično

Plastično ali stekleno, tako trdo, da se not ne da zarezat

Lesene so leglo bakterij
Default avatar

ijhjj

Plastično je napisal/a:
Plastično ali stekleno, tako trdo, da se not ne da zarezat

Lesene so leglo bakterij
Nerazgledan trap.
Default avatar

QBR

Lepljeno iz trsja. Je trda in čvrsta kot noben drug material, noža pa kljub temu ne skrha.
Kupil sem jo v kitajski trgovini in ni bila ravno poceni.
______________________
Default avatar

Badass

kaksno priporocate je napisal/a:
Kaksno kuhinjsko desko priporocate, da je dobra in kvalitetna, da traja en cas in da je ne menjam vsako leto. Bi dve, eno manjso in eno vecjo.
A cepiš drva na njej, da ti traja samo eno leto?
Drugače pa, kot je povedal že en predhodnik - lesena od Ribničana. Po možnosti premazana z lanenim oljem.
Imam dve univerzalni in eno posebej za ribe in eno za sadje.
Default avatar

Sushi

Lesene deske mam tudi sam, poleg ene plastične. Sem pa eno bukovo uničil v pomivalcu. Zlepljena in tanka je bila, pa je po spojih popustilo...no zdaj mam tri ozke deščice, za kake drobnarije so še v uporabi😉 Drugač so mi pa lesene še najbolj všeč, za kruh in začimbe sem jih kar sam naredil.

Leglo bakterij? No, to je itak povsod, kamor sežejo naše tace, tako da za občutljive ni ne kuhinja, kopalnica, spalnica, kaj šele wc...
Prekajen meso dl cajt gvera;)