Recepti.Over.Net

Prehrana in kulinarika

Odgovarjajo: Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano

Vesna Feelgood

Vesna Milenković je dinamična in polno zaposlena mati dveh otrok, ki si je profesionalne izkušnje nabirala na različnih področjih – po duši naravoslovka, ki je pristala v ekonomski stroki in s svojo sposobnostjo improvizacije uspešno združuje različna znanja. Na področje prehrane jo je pripeljala stiska ob spoznanju, da je njen novorojeni sin hud alergik. Postopno se je sinovo zdravje izboljševalo, alergije so pojenjale, znanje s področja prehrane in »alternativnega« kuhanja pa raslo. Ima bogate osebne izkušnje, ji jih z vami deli na forumu Prehrana, Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa in v posebni sredini rubriki na portalu za Recepte. Vesna je prehranska svetovalka in to počne z velikim veseljem. S svojim občutkom za posameznika in s strokovnim znanjem lahko ponudi oporo in razumevanje na poteh sprememb, ki nikoli niso lahke. Vesna ni profesionalna kuharica in tudi ne pretirana ljubiteljica preživljanja časa ob štedilniku. In ravno zato je specializirana mojstrica reševanja vsakodnevnih prehranskih zagat. Vesna pravi: “Obožujem okusno, zdravo hrano, ki se jo hitro pripravi, s slastjo poje in nato posveti še drugim pomembnim rečem v življenju.” Pomaga vam najti odgovore na vprašanje KAKO? To vprašanje se postavi, ko izveste »kaj« in »zakaj« je potrebno nekaj narediti. Vesna poskrbi, da boste lahko vse odgovore lažje prenesli v svoj vsakdan.

SAMSUNG HLADILNIK

Default avatar

sdfghjk

Ali ima kdo SAMSUNGOV HLADILNIK?

Do sedaj sem imela Beko hladilnik, ker pa mi zdajšnji modeli niso všeč, sem mislila vzeti Samsung.
Ne vem kako se kaj obnesejo ti modeli, ki imajo elektronsko upravljanje?
Kako je z odzivnostjo servisa (meni najbližji je 50 km stran)?
Ne poznam nikogar, ki bi ga imel in ne vem če izdelujejo v redu hladilnike ali ne?

Gledam tale dva:
https://www.bigbang.si/hladilniki/rb31f ... ung-558253
https://www.bigbang.si/hladilniki/rb31h ... ung-599633
Default avatar

Njet

Očitni ni popularen, mone imajo sam bekote, pa boše, pa...
Default avatar

SIMMY

Jaz ga mam oz.tistega, ki ima se rezervar za vodo zraven. Zaenkrat b.p. ima 5 let garancije in 10 let na inverter.
Default avatar

najboljši

Jaz ga imam že kakih 6 let, sem zelo zadovoljna z njim :)
Default avatar

Tudi jaz

Jaz imam tudi taksnega z vodo. Vzela sem ga na obroke pri Telekomu. Imam ga sele 2 leti, ampak nimam pripomb. Prej sem imela vedno Gorenje, ampak se mi zdi, da so se zelo poslabsali pri kvaliteti. Delajo neke designerske linije, ki stanejo ohoho, npr. imam njihovo pecico OraIto, lepa za pogledat. Rabis pa 1 leto, da se navadis na ta pofl od kvalitete.