Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.
Včasih jem burek.Ali ljudje dragi,kaj ga podgurski šiptar speče,ga nisem nikjer jedel.Gromozansko velik in ogromno file v nasprotju kako to delajo drugod.Cena komaj 1,6 eur.Ni samo burek,tudi pica je tam 1 eur in je več nadeva kot testa.Skratka moram to pohvalit ,ker si zasluži res.
Včasih jem burek.Ali ljudje dragi,kaj ga podgurski šiptar speče,ga nisem nikjer jedel.Gromozansko velik in ogromno file v nasprotju kako to delajo drugod.Cena komaj 1,6 eur.Ni samo burek,tudi pica je tam 1 eur in je več nadeva kot testa.Skratka moram to pohvalit ,ker si zasluži res.
Ni panike, tudi naš Šiptar dela za 1.6€ odličen burek, pa sem dosti bureka pojedel v svojem lajfu, kar nisem mogel verjeti, ko sem ga prvič jedel, da imam najboljši burek pred nosom. Vedno vrsta pri njemu.
Kadarkoli sem jedel birek v ljubljani ,ni bil niti bleda slika od tega.Pa še pol manjši in cena 2 eur .Tu je dvojno večji in 1,6 eur.Ni primerjave.Vprašal sem ga kaj daja not.V mesnega daje navadno faširano meso pol svinjine pol govedine.Pač kupljeno v tušu al podobno.Vbeli krajini je pa iste velikosti ampak veoiko manj nadeva pa cena namesto 1,6 je 1,8.No ni tak slab.Najbolj miniaturni burek je v leclercu.Dva grižljaja in fertik.
Kadarkoli sem jedel birek v ljubljani ,ni bil niti bleda slika od tega.Pa še pol manjši in cena 2 eur .Tu je dvojno večji in 1,6 eur.Ni primerjave.Vprašal sem ga kaj daja not.V mesnega daje navadno faširano meso pol svinjine pol govedine.Pač kupljeno v tušu al podobno.Vbeli krajini je pa iste velikosti ampak veoiko manj nadeva pa cena namesto 1,6 je 1,8.No ni tak slab.Najbolj miniaturni burek je v leclercu.Dva grižljaja in fertik.
Profesiomalec peče bureke ne glede na veroizpoved in poznam tudi šiptarje,ki jedo svinjino.Kaj si ti iz lune al kaj.V jna so jedli tud slanino.So čisto ok dečki in ne sodi po rimokatoliški propagandi.
Se pravi podjetnik dela tisto kar se proda in,če on ne je svinjine potem to nima veze z bureki,ki jih peče.Saj ne dela zase to.Ampak za prodajo.
Profesiomalec peče bureke ne glede na veroizpoved in poznam tudi šiptarje,ki jedo svinjino.Kaj si ti iz lune al kaj.V jna so jedli tud slanino.So čisto ok dečki in ne sodi po rimokatoliški propagandi.
Se pravi podjetnik dela tisto kar se proda in,če on ne je svinjine potem to nima veze z bureki,ki jih peče.Saj ne dela zase to.Ampak za prodajo.
še vedno ne vem kje je ta šiptar !
da probamo ,a ne.
Tudi šiptarji,albanci so različne veroizpovedi....krščanska(pravoslavna,katoliška)in muslimanska.
že med sabo se bockajo tako,da bo tudi tam enkrat štala.
je dober pica burek u Lublan. Iz listnatega testa, nadevan s šunko, ki je kar dobra, sir in šampinjoni,
Kos, da komaj poješ, 2,oo €. Pečejo sproti, drugače se sir rad strdi, a to se zgodi poredkoma.
je dober pica burek u Lublan. Iz listnatega testa, nadevan s šunko, ki je kar dobra, sir in šampinjoni,
Kos, da komaj poješ, 2,oo €. Pečejo sproti, drugače se sir rad strdi, a to se zgodi poredkoma.
Ziher je pri Olimpiji? Tam je namreč tak. Najboljši pizza burek. Mesni vzamem pri Mlinarju.