Recepti.Over.Net

Prehrana in kulinarika

Odgovarjajo: Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano

Vesna Feelgood

Vesna Milenković je dinamična in polno zaposlena mati dveh otrok, ki si je profesionalne izkušnje nabirala na različnih področjih – po duši naravoslovka, ki je pristala v ekonomski stroki in s svojo sposobnostjo improvizacije uspešno združuje različna znanja. Na področje prehrane jo je pripeljala stiska ob spoznanju, da je njen novorojeni sin hud alergik. Postopno se je sinovo zdravje izboljševalo, alergije so pojenjale, znanje s področja prehrane in »alternativnega« kuhanja pa raslo. Ima bogate osebne izkušnje, ji jih z vami deli na forumu Prehrana, Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa in v posebni sredini rubriki na portalu za Recepte. Vesna je prehranska svetovalka in to počne z velikim veseljem. S svojim občutkom za posameznika in s strokovnim znanjem lahko ponudi oporo in razumevanje na poteh sprememb, ki nikoli niso lahke. Vesna ni profesionalna kuharica in tudi ne pretirana ljubiteljica preživljanja časa ob štedilniku. In ravno zato je specializirana mojstrica reševanja vsakodnevnih prehranskih zagat. Vesna pravi: “Obožujem okusno, zdravo hrano, ki se jo hitro pripravi, s slastjo poje in nato posveti še drugim pomembnim rečem v življenju.” Pomaga vam najti odgovore na vprašanje KAKO? To vprašanje se postavi, ko izveste »kaj« in »zakaj« je potrebno nekaj narediti. Vesna poskrbi, da boste lahko vse odgovore lažje prenesli v svoj vsakdan.

tartufi z fuži

Default avatar

alexa

Ali ima kdo kšn dober recept?
Default avatar

LIVvy

Naši prijatelji iz hrvaške Istre pogosto delajo fuže s tartufi. Naredijo preprosto smetanovo omako, v katero zamešajo malce naribanih tartufov (včasih tudi v kombinaciji s šampinjoni).
To potem jemo kot predjed ali pa kot prilogo k puranjim zrezkom.
Default avatar

petra

nekaj podobnega jemo tudi mi,ko smo v hrvaski istri! ce ni tartufov!?... so dobre tudi druge gobe! meni osebno so fuzi zelo vsec,tako da jih jem s cimerkoli !! lp petra
Default avatar

ema

fuži? kaj je to
Default avatar

petra

fuzi so "sorte" makarini...t.j.testenine ! narejeni- zvaljani in potem zviti v "fuze"!...:) malo heca mora bit'...v hrvaski istri je tega veliko...po mojem tudi na slovenski strani !!...? ce kdo ve!? lp petra