Recepti.Over.Net

Prehrana in kulinarika

Odgovarjajo: Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano

Vesna Feelgood

Vesna Milenković je dinamična in polno zaposlena mati dveh otrok, ki si je profesionalne izkušnje nabirala na različnih področjih – po duši naravoslovka, ki je pristala v ekonomski stroki in s svojo sposobnostjo improvizacije uspešno združuje različna znanja. Na področje prehrane jo je pripeljala stiska ob spoznanju, da je njen novorojeni sin hud alergik. Postopno se je sinovo zdravje izboljševalo, alergije so pojenjale, znanje s področja prehrane in »alternativnega« kuhanja pa raslo. Ima bogate osebne izkušnje, ji jih z vami deli na forumu Prehrana, Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa in v posebni sredini rubriki na portalu za Recepte. Vesna je prehranska svetovalka in to počne z velikim veseljem. S svojim občutkom za posameznika in s strokovnim znanjem lahko ponudi oporo in razumevanje na poteh sprememb, ki nikoli niso lahke. Vesna ni profesionalna kuharica in tudi ne pretirana ljubiteljica preživljanja časa ob štedilniku. In ravno zato je specializirana mojstrica reševanja vsakodnevnih prehranskih zagat. Vesna pravi: “Obožujem okusno, zdravo hrano, ki se jo hitro pripravi, s slastjo poje in nato posveti še drugim pomembnim rečem v življenju.” Pomaga vam najti odgovore na vprašanje KAKO? To vprašanje se postavi, ko izveste »kaj« in »zakaj« je potrebno nekaj narediti. Vesna poskrbi, da boste lahko vse odgovore lažje prenesli v svoj vsakdan.

Pekač za meso - da se ne prijemlje

Default avatar

sanjaq

Zanima me, kateri pekač je po vaših izkušnjah dober za peči meso v pečici, da se to ne prijemlje na dno.

Do sedaj sem uporabil modele večih proizvajalcev: Delimano me je zelo razočaral, Kaiser je bil nekaj časa v redu, potem se je tudi nanj začelo vse prjemat. Isto je bilo tudi z eno tretjo znamko, ki se je ne spomnim - ravno tako je bilo nekajkrat pri pečenju vse v redu, potem se je pa začelo prijemat.

Zanima me torej, kateri pekač je po vaše dober - torej da je praktičen, da se hrana nanj ne prijemlje in da ga lahko uporabljaš vsaj 3 leta. Lahko stane tudi 100 EUR, važno da se stvar obnese.
Hvala že vnaprej in LP!
Default avatar

Gost♥

Najboljši je emailiran pekač. Meni se nikoli ne prime. Ti pa pečeš na suho in preklinjaš!