Forum: Prehrana in kulinarika

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

Pekač za meso - da se ne prijemlje

Odgovori Nova tema
Default avatar sanjaq 9 Feb 2017 18:25

Zanima me, kateri pekač je po vaših izkušnjah dober za peči meso v pečici, da se to ne prijemlje na dno.

Do sedaj sem uporabil modele večih proizvajalcev: Delimano me je zelo razočaral, Kaiser je bil nekaj časa v redu, potem se je tudi nanj začelo vse prjemat. Isto je bilo tudi z eno tretjo znamko, ki se je ne spomnim - ravno tako je bilo nekajkrat pri pečenju vse v redu, potem se je pa začelo prijemat.

Zanima me torej, kateri pekač je po vaše dober - torej da je praktičen, da se hrana nanj ne prijemlje in da ga lahko uporabljaš vsaj 3 leta. Lahko stane tudi 100 EUR, važno da se stvar obnese.
Hvala že vnaprej in LP!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Amt 12 Feb 2017 12:12

Jaz imam AMT Gastrogus:
http://www.kochform.de/AMT_Gastroguss.h ... Gwodnz4LiQ
Zaenkrat je OK. Tudi lonca sta super in se res ne prijemlje. Moraš pa paziti, da je ne poskoduješ.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Gost♥ 24 Feb 2017 12:19

Najboljši je emailiran pekač. Meni se nikoli ne prime. Ti pa pečeš na suho in preklinjaš!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
cron
Na vrh