Forum.Over.Net

Enostarševske družine

Biti starš v enostarševski družini pomeni biti odgovoren za vse - vzgojo, gospodinjstvo, finance. Na tem forumu boste našli odgovore na vprašanja, ki vas težijo in o katerih si ne upate govoriti.

Odvetnik/ca premoženje

Default avatar

Mick

Nihče, prav nihče med odvetniki ne bo naredil čudeža.
Sploh v družinskih primerih ne. Osebno nimam proti nobenem prav nič, daleč, daleč od tega, vendar je pa res, da so tudi odvetniki na katere sem naletel bili polni besed kako zelo se jim gre za otroka,....V resnici pa ne naredijo prav nič kar vsak povprečno pisnem posameznik nebi mogel sam.

Moje osebno mnenje je, da ravno tako kot so v ločitvenih postopkih odveč sodiča, ravno tako so odvetniki. Zame je to, pravno gledano, hudo easy money, ker gre za pravno povsem trivialne stvari.

Če pa kdo pozna odvetnika, ki mi s svojim znanjem in sposobnostjo zrihta skrbništvo mu pa z veseljem ponudim kakoh 10 tisoč EUR nagrade!
Default avatar

Av.a

Jalur, bi se dalo dobiti vas kontakt?
Default avatar

Jalur

Av.a je napisal/a:
Jalur, bi se dalo dobiti vas kontakt?
Če se registrirate mi lahko pošljete zasebno sporočilo.
Default avatar

vokiv

Petra Regvat je najboljša. govorim iz svojih izkušenj in lahko jo samo pohvalim. špica med odvetniki
Default avatar

azra_lj32

Za delitev premoženja in ločitve pokličite odvetnico Nina Šibila, pisarno ima v Ljubljani in Mariboru. Meni je zelo pomagala, pa še ugodna je. Ker sem bila zelo zadovoljna z njo, jo nekako moram pohvaliti medtem, ko prebiram ta forum. Njen privat mobitel je 031 434 153.

Azra_lj