Med.Over.Net

Revma

Revmatoidni artritis (revma) obolenje, ki prizadene vse telo. Pogovorite se s tistimi, ki imajo osebne izkušnje.

Voda v kolenu

Default avatar

nanika56

Živjo,
z revmatizmom imam že nekaj let težave z vmesnim mirovanjem, pred približno 2 mesci pa so težave ponovno udarile z vso silo nazaj. V obeh kolenih imama vodo, včasih zgine, pa spet pride. Dobila sem medrol injekcijo za takojšnjo umiritev vnetja, od tega je en teden, voda se mi je spet včeraj nabrala in boli da komaj hodim in vozim avto. Kako si lahko sama ublažim bolečine in oteklino oziroma kaj je priporočljivo da vode izgine iz kolen. Prosim za vsak predlog. Hvala vam
Default avatar

pitra

Za vodo ne vem, potrebno bo sigurno k zdravniku. Za revmo pa odlično pomaga smola industrijske konoplje, CBD. Prijateljica je zelo izboljšala s smolo revmo, ni več zatekanja, bolečin, srbenja,...skratka lažje funkcionira.
Default avatar

nanika56

Kje pa se da dobiti to smolo? Ali to priporoča zdravnik ali je to alternativa?
Default avatar

pitra

Glede vseh informacij mi lahko pišete na [email protected] - tu težko prilepim daljše članke. Trenutno se veliko piše o CBD ker jo počasi uvajajo naši pediatri za otroke z epileptičnimi napadi, drugače pa je to alternativa - no znana že iz egipčanskih časov, pri nas nekaj časa prepovedana, sedaj pa se z dovoljenjem lahko goji. Večina prodaajo kapljice, kjer je razredčena smola, ampak jaz priporočam smolo, ki vsebuje na 30% CBD, ki zdravi ali lajša številne težave. Moja zdravnica jo jemlje za dvig imunskega sistema in proti utrujenosti.