Forum: Revma

Revmatoidni artritis (revma) obolenje, ki prizadene vse telo. Pogovorite se s tistimi, ki imajo osebne izkušnje.

Lepim temo ...

Odgovori Nova tema
Default avatar Tudi jaz 5 Maj 2017 22:00

Lepim odgovor iz ene teme na starševskem čveku, mogoče še komu pomaga:

Tudi jaz naročam večino OTC zdravil kar iz Anglije, najraje preko Amazona, kjer piše certified seller pod artiklom - ker je več učinkovine, kot v tistih, ki je registrirana pri nas, za dosti nižjo ceno, preračunano na dnevno potrebno dozo.

Naprimer: Resveratrol ( tam dobim dozo 1000mg na tableto, pri nas največ 200mg na tableto - in je brezveze takomalo na eno dozo), potem Cherry go max ( idelano protivnetno OTC zdravilo pri boleznih, ki prizadenejo sklepe), namestno glukozamina pa raje kolagenske pripravke - naprimer collagen Fortigel - ker ta zdeva se vkomponra v sklep ravno na mestu, kjer je potrebno, nadomesti pomanjkanje zdrizaste sklepne kolagenskae tekočine. Glukozamin tega nikoli ne more nadomestit.
Jaz sem to konzumirala v času avtoimune bolezni, ko so me sklepi boleli, stanje se je neprimerno izboljšalo, bolezen je pa že 7. leto v remisiji. Uživam pa še resveratrol, dnevno.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar menpa 10 Maj 2017 12:23

Meni pa res pomagajo Flexa Plus tablete, pa jih dobim z brezplačno dostavo na dom, samo naročiš preko spleta. Priporočam, dejansko delujejo!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar hopajla 10 Maj 2017 13:03

To! Tudi meni je Flexa Plus pomagala, pa sem že skoraj obupal. Ne vem, zakaj ni tako popularna, najbrž zato, ker je novo zdravilo na trgu.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Pikica89 19 Maj 2017 13:40

Lepo, da ima vec ljudi dobre izkusnje z Flexo. Ce nekdo se ne pozna zadeve, lahko preberi vec tukaj http://flexaplus.si/

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
cron
Na vrh