Politični čvek

Morate videti - Resnica iz leta 1944

Default avatar
Zgodovinska resnica je napisal/a:
Ja. In danes se normalne stvari zdijo ljudem totalno nenormalne. Komunisti tedaj niso bili nikakršna legalna grupacija, kaj šele oblast. Ljubljana je takrat bila pod upravo Nemcev in ti so lahko dovolili marsikaj. Lahko tudi antizavezniško zborovanje, saj je bila vsiljena okupacijska nemška oblast, ki je bila v vojni z zavezniki. Pa tudi v vojni s komunisti. Komunisti so se po nemškem porazu VSILILI Slovencem, saj jih ni nihče vabil, še manj pa volil.
Protikomunistično zborovanje je bilo torej legalno pa tudi legitimno, saj je bil Kongresni trg nabito poln. Ljudje so se komunistov bali in jih sploh niso marali. Zato je bil 9. maj 1945 dan groze za večino ljudi, ne pa dan prihoda nekih "zmagovalcev". Ljudje so vedeli kakšna groza se obeta v naslednjih mesecih, saj so slutili, da bodo izginjali po jugoviškem reklu "uzela ga magla".
Default avatar
Protikomunistična zborovanja bi danes morala biti na dnevnem redu.

Komunisti in njih potomci bi še danes klali, metali ljudi v jame, jih žive zazidali, če nas ne bi varovala EU in NATO.

To dokazuje včerajšnje zborovanje komunistične SD.

Slika
Default avatar
lepo je videti cvet domobrancev, klerofašistov in nacistov na kupu...
Default avatar
Vidim je napisal/a:
In potem se oglasi en bebec, ki sploh ne ve, oziroma ne dojame za kaj gre.
Če kaj ni res, kar je zgoraj zapisano, popravi ali povej "resnico"!
Default avatar
Igor Lukšič in (SD) somišljeniki pri Socialnih demokratih odkrito povedo, da je nujno potrebno požgati vse nasprotnike komunizma v Sloveniji? Policija pa ne ukrepa? Se moramo nasprotniki komunizma bati za svoje življenje? Dedek mi je povedal, na kakšen surov način so obračunali komunisti z drugače mislečimi. Zato me je upravičeno strah za svoje življenje. Upam, da bo slovenska policija preprečila nadaljno obračunavanje s političnimi nasprotniki. In nasploh z javno grožnjo usmrtitve.
Default avatar
E. Kradelj (dr.E.K.) je napisal/a:
Bebec te je naredil...vsem je jasno, da je bil cilj komunistov prevzeti oblast, obdržati oblast in vpeljati nov sistem po ideji marksizma, boljševikov, sionistov, judaizma itd. in pri tem uporabiti vsa sredstva. Vsem je tudi jasno, da je druga stran hotela obdržati oblast, preprečiti vzpon komunistov in pri tem ni izbirala sredstev, tudi zaprisegla Hitlerju na štadionu...In kaj so domobranci mislili? Da bo Hitler po zmagi pustil Slovence pri življenju, da bodo lepo živeli v svojem podalpskem raju? Nacizem pravi, da je treba šibkejše izbrisati in s tem dati prostor za močnejše itd.
Domobranci so se pač znašli na strani poražencev in kot zavezniki okupatorja potegnili ta kratko, zraven pa tudi RKC, ki je iz Vatikana po vojni posredovala, da so lahko domobranci, nacisti itd. bežali v države Južne Amerike.
Default avatar
Belčki, dajte si že enkrat zapomniti, da je klerofašizem, fašizem in nacizem obsodil cel svet, razen takšnih velikih mentalnih bolnikov in zločincev kot je bela garda!
In takšna zborovanja niso čisto nič drugega, kot prikrivanje in skrivanje neverjetnih zločinov, ki ste jih belčki skupaj z okupatorjem delali in jih delate še danes! To vam je že med vojno jasno povedal okupator za katerega ste tako zavzeto delali že med vojno in delate še danes!
Za svoje velike zločine pa niste še nikdar odgovarjali!!!

"SMRT FAŠIZMU, NACIZMU IN DOMOBRANCEM, SVOBODA NARODU!"

"Jeseni 1942 je italijanski general RUGGERO slovenskemu škofu Georgiju ROŽMANU dejal; »Povedal vam bom odkrito kaj jaz mislim o MVAC! Nisem Slovenec, a tako gledan na Slovence in vaš boj. MVAC nam Italijanom veliko pomaga, a med vami Slovenci ustvarja takšno sovraštvo, da ga 50 let ne boste mogli odpraviti!«
Okupator, ki je svaril domobrance naj nehajo svinjati med lastnimi ljudmi ima še danes zelo prav!!!!!!!!!!<
Default avatar
Poglejte tega rdečega obupanca kao sam sebi želi smrt !
Default avatar
"Poglejte tega rdečega obupanca kao sam sebi želi smrt !"

Opa, to pa je res vsa sposobnost SDS hlapcev!
kako pa si ti ugotovil, da je to "rdeči obupanec???" kaj pa črnega obupanca, med katerimi si tudi ti ne vidiš nikjer???
Kdo pa bo tisti, ki bo ugodil njegovi želji po smrti??? A boš to ti???
Vemo, da imate dovolj izkušenj s tem že več kot sto let!
A ne misli, da se takšnih butlov s prazno kepo kdo boji!
Default avatar
Domobrani pa nikoli ne nehajo,še premalo ste dobili po kvizlinški buči!
Default avatar
Domobranci so bili pobiti po vojni, ne med vojno. Domobranci niso delali nobenih zločinov, sej niso komunisti. Nad domobranci se je zgodil genocid. Domobranci niso bili nobeni izdajalci, pač pa narodna vojska.

Si predstavljate, da bi Nemčija izgubila vojno, potem bi pa vse nemške vojake pobili in celemu svetu rekli, da so bili pač nacisti???? V to hočete prepričati cel svet. To je noro.

Slovence nas hočete prepričati, da je legalno pobiti celo narodno vojsko. Ljubljana je bila namreč nemška, ravno tako kot do leta 1918 in še celi 1000 let pred tem letom!!! To je pač slovenska zgodovina, čeprav naša država takrat sploh ni obstajala in smo bili Avstrijci oziroma Nemci. Vsi SLOVENCI SO SE V PRVI SVETOVNI VOJNI BORILI ZA NEMČIJO, to je bilo samoumevno. Srbija je Slovenijo dobila kot vojni plen!!!! Še tega ne veste.

JLA - komunisti so okupirali Ljubljano leta 1945 in naredili genocid nad domobranci, sedaj nas pa hočete prepričati v nasprotno. Če bi bilo to res, od koga smo se pa potem leta 1991 osvobodili?

Stalin je bil hujši klavec (za vse lastne ljudi) od Hitlerja in sedaj hočete Slovence prepričati, da je bil Hitler hujši? Judje pač vodijo svetovne banke in medije.... zato je seveda Hitler svetovno mnogo bolj očrnjen, čeprav je Stalinov zločin hujši.

Pa ta narod je nor. To je noro.
https://www.youtube.com/watch?v=3p-NoQqPBg0
Default avatar
"RESNICA JE TU" Ti to resnico lahko spraviš in si nekam vtakneš! To je le resnica za osle kot si ti!
Kaj ti sploh rigaš očitno nimaš pojma Preberi še enkrat kakšno neumnost si napisal!

"Si predstavljate, da bi Nemčija izgubila vojno, potem bi pa vse nemške vojake pobili in celemu svetu rekli, da so bili pač nacisti???? V to hočete prepričati cel svet. To je noro. "
Kaj ti je tvoj pastir zabil v prazno betico, da je Nemčija zmagala v drugi svetovni vojni??? res si zabit!

A lahko pojasniš, kje so bili v vaših lažeh najboljši borci na svetu domobranci, da niso niti enega povojnega poboja preprečili??? Seveda jih niso, ker so jih oni storili!

Kaj ti je tvoj pastir zabil v prazno betico, da je Nemčija zmagala v drugi svetovni vojni??? res si zabit!
Pa poglejmo še resnico o povojnih pobojih in kdo je začel:

"10. maja 1945 sta se na Ljubelju sestala vojaški vodja domobrancev polkovnik Franc Krener in general SS Rōssener in se dogovorila, da bosta ti dve vojski v tajnosti izvršili udar na partizane, ki so držali linijo na Borovljah. To so domobranci skupaj z enotami SS storili v noči z 10. na 11. maj 1945, kar pomeni že v miru!!!!!!!!!!!!!!!! Nemška vojska je sodelovala s težkim orožjem, domobranci pa s pehotnim. Napad se je pričel ob 20.30 brez vojne napovedi, čeprav je bil mir že sklenjen med zavezniki in nemško vrhovno komando."Mirovni dogovor je imel posebno klavzulo, da bo vsak, ki bo dvignil orožje po tem datumu, to je 8. maju 1945, uničen. V tem boju so domobranci ponovno pokazali vso svojo surovost, saj so mnogo ranjencev zmetali v Dravo, da so utonili. Tedaj je bilo ubitih nad 300 partizanov.To bi pomenilo, da so prve povojne poboje pričeli domobranci s pomočjo svojih nekdanjih gospodarjev.Da domobransko vodstvo ni mnogo razmišljalo o posledicah, ko bo vojna končana, je dokaz tudi to, da niso upoštevali tistega, na kar jih je leta 1944 duhovnik in član kraljeve begunske vlade v Londonu dr. Alojz Kuhar po radiu nenehno opozarjal: naj takoj prenehajo sodelovati z Nemci. Niso ga ubogali, enotam SS so še drugič prisegli. Vseeno menim, da je po toliko letih čas, da prenehamo s prepiri, hujskanjem in preobračanjem zgodovine!!!"

BO šlo?! Sedaj pa dovolj vaših laži in sprenevedanj za deset let!
Default avatar
Kaj ti sploh rigaš....

A bi ti nehal s kmetavzarskim jezikom! Če misliš kaj dokazovati, ne dokazuj v takem jeziku, ker samo pokažeš, kakšni so bili komunisti.
Obnašaj se kulturno ali pa izgini!!!!
Default avatar
"A bi ti nehal s kmetavzarskim jezikom! Če misliš kaj dokazovati, ne dokazuj v takem jeziku, ker samo pokažeš, kakšni so bili komunisti.
Obnašaj se kulturno ali pa izgini!!!!"

Pa kdo si ti podrepnik, da boš tukaj ukazoval??? če si administrator to povej sicer utihni in se pokesaj za stalno blatenje Slovencev ki te hranijo, sicer bi že davno crknil od lakote!!!
Kaj pa te sploh moti? A to da nismo vsi hlapci kot ti in tebi podobni in poznamo svojo zgodovino in resnico?!

Ko boš ti in tebi le procent tako govoril kot mi se oglasi!
Default avatar
MEŽNAR, ti si upokojenec in ne hraniš nikogar.

Lahko pa bi se že kaj naučil in vsaj en sam ubogi stavek napisal v razumljivi obliki, tvoja polpismena spakedranščina ni za nikamor.
Default avatar
Narodna vojska ha ha ,po koncu vojne ste na meji z Avstrijo skupaj z nemci napadli partizane,to je delala ne narodna ampak izdajalska kvizlinška vojska!
Default avatar
KDO JE ZAČEL je napisal/a:
Raje poglej svoje prispevke. V vsakem ukazuješ in nasilno - z zelo grobimi žaljivkami (tudi v citiranem postu) - uveljavljaš svoje mnenje. Takega človeka ne maramo na forumu!
Prosim administratorja, da tega človeka izključi in mu prepove pisanje na forumu. Za vedno!
Default avatar
Lahko kdo pove še en podoben primer demokracije kot je v Sloveniji "SDS demokracija?"

""Prosim administratorja, da tega človeka izključi in mu prepove pisanje na forumu. Za vedno!"

pa saj to ni nič novega za največje zločince v svetovni zgodovini! Najprej identifikacija, nato izolacija in likvidacija in Kramberger je padel! Pa ne samo on tudi vsa Slovenija in še daleč naokrog!

Glede slovnice pa dragi SDS bebčki, čeprav pri pisanju komentarjev za takšne bedake res ne pazim sem za vas DOKTOR v vseh pogledih!

Pa lep pozdrav in naučite se že belčki, kaj je kultura spoštovanje, olika in nenazadnje tudi demokracija!

Glede na to, da je za vas že izkljućitev s foruma izredno zahtevna zadeva vam to prihranim in je to moj zadnji komentar. S takšnimi mentalnimi bolniki je res škoda časa!
Vi pa kar uživajte s svojim velikimi konjskimi plašnicami na praznii betici le Slovence pustite na miru in jim omogočite da bodo živeli kot so včasih in VRNITE KAR STE POKRADLI!!!
Default avatar
Torej: Zbogom!
Vso srečo!

LP