Politični čvek

Janković je pošten in odkrit

Default avatar
Je izjavila določena (očitno) someščanka, ki rada odpira teme na tem forumu.

Sem se smejal tako, da sem skoraj s stola padel. Draga moja, Arhar je pravi angelček v primerjavi z drekom, ki ga je Janković namešal vsa ta leta.
Default avatar
Ja podjetnik je lahko pošten , temu ne moremo oporekati, nakateri so re, da pa je gospodarstvenik odkrit, pa ne bi rekel, ker ne smemo vsega povedati, saj bi nas vsi skopirali in posla ne bi sklenili. Ogromno stvari moramo skriti, če želimo posel sploh speljati, aj veste, večina zadev se izve šele zadnji trenutek.

Primož
*************************************************************************************
www.mgc-bistrica.si

Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net
Default avatar
Smeh je pol zdravja.
Lep dan še naprej in predvsem dosti smeha.
Default avatar
Janković je Merkator popeljal v uspešno trgovsko podjetje,a ker ni bil v pravi stranki so ga preprosto odstavili seveda po tihem naročilu Janše.
Default avatar
Janković ni v nobeni stranki, je kao neodvisni. Vsekakor pa je njegov najboljši prijatelj plavoooki kučan, tako, da se ve kam spada.
Default avatar
Ne vem kako so ljudje sploh lahko tako bedasti, da se prepucavajo okoli držanja besede.

Politična igra v RS je igra kolektivnih političnih organov in različnih koalicij, zato nihče ni ravno avtonomen pri držanju svojih obljub. Za kaj takega bi morali imeti večinski sistem, iz volitev bi kot zamgovalka lahko izšla le ena stranka, potem pa bi se lahko pogovarjali ali je ali ni držala besede.
Default avatar
Ja , ne govorite o Jankovičovi poštenosti (slučajno ga dobro poznam) malo se zamislite in boste prišli do zanimivih zaključkov.