Politični čvek

bližajo se volitve za župane

Default avatar
V naši vasi leta in leta niso nič pametnega naredili, če pa so že, je bila izvajalec firma, katere direktor je naš župan. Očitno je bila njegova firma na razpisih vedno najbolj ugodna :) In zdaj, tik pred volitvami imamo v vasi 4 gradbišča, na dveh koncih urejajo parkirišča (spet ista firma), na pokopališču so po letih prigovarjanja končno začeli delat žarne grobove in pa obnavljajo stavbo v kateri imajo sedež lokalna društva. Jaz pravim temu ena velika hinavščina. In veste kaj je najhuje, da bodo potem ljudje spet volili tega bedaka, ker bodo pozabili na prejšnja leta, ko se ni nič uredilo. Če ne bi imel takšne službe kot jo imam (pogosto dlje časa daleč vstran), bi še jaz kandidiral za župana, da bi končno nekdo razgnal to bando. Kaj je tudi pri vas tako?
Default avatar
To pa zveni isto, kot če bi bil recimo z Dornave ali Gorišnice. Očitno je torej veliko občin, kjer imajo župani firme....
Default avatar
Veliko, veliko... Koliko bo v teh dneh šele svečanih otvoritev 0,32 km nove ceste, pa še česa...
Default avatar
Tudi med kandidaturami za ljubljanskega župana so kandidati, ki imajo firme ali pa njihovi sinovi. Obrne in prilije se na račun firme ogromno denarja in predvsem za to jim gre. Briga jih Ljubljana, no kakšen asfalt pa bodo položili tik pred naslednjim mandatom. Ljudje pa jih bodo spet volili. Zato pa je potreben tak forum, da se napišejo različna mnenja in pogledi na tekoča dogajanja dogajanja. Tudi, če udariš kakšno mimo, nič hudega, se bo že kdo oglasil, ki drugače razmišlja.
Default avatar
Ne nisem iz Dornave :) Naš nima Tamesa :) Pa kaj se glede teh stvari nič ne da uredit? Zakaj hudiča pa so lahko Popoviča, ki je delal take pizdarije, vsaj priprli, če že ne zaprli, našim pa se nič ne zgodi?
Default avatar
Zakaj pa ne bi, takšne župane tukaj opisali. Samo zavedajmo se, da se lahko vsakega izsledi. Če pa je nekaj res, resimo, da ima župan firmo in zakaj je tako delal, potem ni nič narobe, če to napišete, saj se vse lahko tudi preveri.

Če pa mislite kaj zelo resnega napisati, tudi kaj obtoževalnega, potem pa raje napišite meni na mail, dajte kakšen svoj podatek in bomo mi objavili namesto vas, seveda vaših podatkov ne bomo nikomur posredovali, samo bolj kredibilno lahko vse skupaj napišemo. Nikar pa ne pisati v stilu on je tako naredil, trditve so prepovedae, dokler nimajo trdnih dokazov.

Morda bomo pa na tak način kaj spremenili.

Če je nekdo župan in ima svojo firmo, lahko mirne vesti to napišete, če veste, da je ta firma to in to delal, tudi lahko napipete, če veste, da je bil najbolj ugoden lahko tudi to napišete, ne smete pa napisati, da je bila najbolj ugodna samo zaradi tega, ker je lastnik firme tudi župan.

Se pravi, dejstva niso prepovedana, sklepanja pa potem prepustimo bralcem in novinarjem. Morda pa se res kaj spremeni.

Primož
*************************************************************************************
www.mgc-bistrica.si

Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net
Default avatar
Zato ker se me da izsledit, raje ne bom napisal katerega žpana sem zgoraj mislil. Vse kar sem napisal je res, vendar je tale možakar zelo maščevalen in jaz pač imam družino, ki je pogosto sama doma, zato raje ne drezam v osje gnezdo.