Forum.Over.Net

Politični čvek

Kaj se dogaja na politični sceni? Če so že naši voditelji, se lahko o njih in njihovem delu tudi pogovarjamo, saj je politika del našega vsakdana in zaradi nje smo tam, kjer smo. Skupaj smo v dobrem in slabem.
Forum je nemoderiran in uredništvo ne odgovarja za komentarje, si pa pridržuje ppravico tudi do izbrisa tem brez obrazložitve.

Hrvati zopet agresorsko nad Slovenijo

Default avatar

ondi

Tokrat v Hotizi in okolici z bagerji rijejo in sekajo po naši Slovenski zemlji.Vlada pa nič,ker so oni "prijateljska"država.Pa saj to ni res.Vsako leto je vsaj južna Slovenija manjša,Hrvaška pa vse večja.Absurdno.
Default avatar

g.minister

Razmišljam kaj je do sedaj naredil koristnega minister Rupelj! Ah, se bo že kaj našlo...
Default avatar

ondi

Nič.Njemu je vseeno,četudi je hrvaška že za sosednjim hribom.Glavno je da ima miljonček plače,za narod ga pa nič ne briga,kot tudi ne Janše ne.
Default avatar

mik

Če bi prišel Sanader v Ljubljano zapet Na planincah sončece sije in vmes zavpil: gde su ruke, vas bi takoj 5.000 zaploskalo.
Default avatar

tuki ena

Kdo pa je Rupelj? Hahaha.
Default avatar

mnimop

Hrvati delajo na svoji zemlji, je pa res , da je lasti Slovencev in bi morali imeti dovoljenje lastnikov za delo. V vednost.
Default avatar

megaboy.

Da je tam Slovenska zemlja je čisto tvoja osebna ugotovitev, pa tam še nikoli nisi bil kajne?
Default avatar

ko.s

Hrvaška: pretep zaradi neplačanega računa
petek, 01.09.2006 11:55
Tekst: jp

SPLIT - Uslužbenci restavracije na Hvaru so pretepli tri goste, ker niso želeli plačati računa, saj jim je ta zdel previsok. Dva sta jo odnesla z buškami in praskami, tretji pa je zaradi hujših poškodb moral na dodatne preiskave.


Uslužbenci restavracij si privoščijo že marsikaj, tudi fizično silo.
Fotogalerija (3)
Kot poroča hrvaški Index, so incident, ki se je zgodil v mestu Palmižana na Hvaru, že potrdili iz splitsko- dalmatinske policijske uprave. V tamkajšnji restavraciji se je vse skupaj začelo z verbalnim spopadom, ko eden izmed treh gostov ni želel poravnati računa in je trdil, da je previsok.

Po krajšem prepiru pa je 26-letni uslužbenec restavracije nezadovoljnega gosta udaril s pestjo po glavi. Zatem sta se mu pridružila še druga dva uslužbenca restavracije z lesenimi palicami in steklenicami v rokah ter se lotila še dveh prijateljev tepenega gosta.

Nezadovoljni gostje so v hudem pretepu dobili precej telesnih poškodb, eden izmed njih tudi hujše, vsi udeleženci pa so bili hrvaški državljani. Splitska policija je proti nasilnim uslužbencem restavracije že podala kazenske ovadbe zaradi kršenja javnega reda in miru.
Default avatar

ondi

Dimitrij Rupel je Slovenski zunanji minister-nesposoben,neučinkovit.
Default avatar

ondi

Spremljaj malo poročila in medije,fant.
Default avatar

Ivan

Slovenska zemlja na Luni??
Default avatar

Megaboy.

Koliko let Rupel že rešuje mejne spore z Hrvaško brezuspešno?
Default avatar

en mal mem

Sam mislim, da Rupla že močno boli glava od teh Hrvatov in samo čaka, da dobi žegen za ukrepanje. Za vse je potreben določen čas in prave poteze. Zaenkrat nam niso vzeli še nič. S takimi dejanji pljuvajo v svojo skledo. Kaj pa če je to politika sedanje vlade, ker jih dobro pozna in predvideva take in podobne dogodke s strani Hrvatov? Morda moramo nabrati čimveč takih njihovih neumnosti in počakati na pravi in najbolj ugoden trenutek? Glede Janše, ali ga nisi slišal, ko je našteval dejstva in dejal, da je takega ravnanja s strani Hrvatov sedaj dovolj? Očitno bo nekaj ukrenil. Počakajmo.
Default avatar

tuki ena

Ponavljam vprašanje: kdo je Rupelj?
Kdo je pa Rupel, pa vem. :-)
Default avatar

megaboy.

Res je za vse stvari potreben določen čas. Vendar ali se ti ne zdi 15 let dovolj? če se bodo stvari reševale s takim tempom rabi najmanj še 115 let!
Default avatar

en mal mem

Poizkusili so z lutkovnim gledališčem, pa kasneje z Drnovškom, samo ni imel še te čarovne moči. Očitno nad Hrvati ta njegova magija ne deluje, ker bi to bilo že urejeno z nedavnim srečanjem. Pa je tako minilo 13 oz. 15 let. Če ne bo drugače bo pač arbitraža. Ta pa traja lahko še naslednjih 15 let. Pomembno je, da je tam mir in izzivanja se ne smejo dopuščati.
Default avatar

Spider

Menim, da se Slovenija obnaša pravilno.vedeti je treba, da imajo Hrvati probleme z mejo z praktično vsemi sosedami, tudi s Srbi, npr.Enkrat bo to poštekal tudi Bruselj in brez dvoma Hrvatom povedal to, česar jim ni ne moremo: da si ne morejo kar tako zmišljevati in po mili volji spreminjati kriterijev: tam kataster, tam reka, tam 25.6.91...
_______________

So it goes.

- Kurt Vonnegut -
Default avatar

jan

Hrvati pač imajo balvan politiko!
Default avatar

ondi

Kratko in jedrnato pa še kako res je nesposoben.