Forum.Over.Net

Politični čvek

Kaj se dogaja na politični sceni? Če so že naši voditelji, se lahko o njih in njihovem delu tudi pogovarjamo, saj je politika del našega vsakdana in zaradi nje smo tam, kjer smo. Skupaj smo v dobrem in slabem.
Forum je nemoderiran in uredništvo ne odgovarja za komentarje, si pa pridržuje ppravico tudi do izbrisa tem brez obrazložitve.

Ugrabitev je bila zrežirana

Default avatar

My moon

Vemvem je napisal/a:
Ne skrbi My Moon .Če so bosi dobijo obutev in celo garderobo za preoblečt, pa še kosilo, pijačo itd.Bolj je preskrbljeno za njih kot za policiste.Ti so ob 12-15 urnem delavniku ob meji brez malice. Žal.
Če bi bil jaz policist, bi ukradel malico migrantom oz. bi jim raje razložil, da je not svinjina.
Default avatar

poglej kaj delajo

Habsburški škofje je napisal/a:
poglej kaj delajo je napisal/a:


Vsi skupaj niso vredni počenega groša. Iz svetovno znane države, so nas popeljali v banana republiko z banana strankami in politiki, ki niso niti olupek od banane.
Ampak veliko jih še vedno trdi, da so eni boljši ali slabši, od drugih. Da niso isti. Brezmadežno spočeti. Protežirani pankrti. Z istim prednikom, ki sploh ni slovenski. Pregnan iz Švice kot mafijoz, že takrat, okr. 1100.
AGRFT je vsaj na rangu FDV, EX FSPN. FF pa lepo krmari vse iz ozadja.
Vsi tile so hodili v isto šolo. Bogsigavedi kolikokrat so ponavljali razred. Nikomur od današnjih 'pomembnežev' se ni uspelo izučiti za ključavničarja in sedaj bi radi vodili državo? Luzerji!
Default avatar

režija

hurb je napisal/a:
Človek ne more verjeti, na kakšen način bi nekdo rad prišel do volilnih glasov. Katastrofa.
Zrežirana je bila celotna "NOB" s partizani vred.
Default avatar

ugrabitelji izpuščeni na Hrvaško

Pa kaj nakladate je napisal/a:
ugrabitelji izpuščeni na Hrvaško je napisal/a:
Že pred dnevi so bili ugrabitelji spuščeni na prostost, bili so "izgnani" na Hrvaško, tako da sojenja ugrabiteljem žal ne boste dočakali. Očitno ima JJ tudi v pravosodju glavno besedo, torej so njegove sposobnosti na meji božanskih.
Izgnani so bili 30.4. trenutno so pa v priporu. Zelo dobro preverjeno. Pa kaj tega JJ stalno omenjate. On je adakta.
Po mojih informacijah temu ni tako kot trdiš. Počakajva na sojenje, pa bova videla so ali niso bili izpuščeni, oprosti, izgnani.