Forum.Over.Net

Politični čvek

Kaj se dogaja na politični sceni? Če so že naši voditelji, se lahko o njih in njihovem delu tudi pogovarjamo, saj je politika del našega vsakdana in zaradi nje smo tam, kjer smo. Skupaj smo v dobrem in slabem.
Forum je nemoderiran in uredništvo ne odgovarja za komentarje, si pa pridržuje ppravico tudi do izbrisa tem brez obrazložitve.

PROTEST za VARNO mejo DANES v ČRNOMLJU

Default avatar

Kitajska operacija

quote="težka bo" post_id=12912939 time=1557604322]
Če bi kdo poznal kakšnega vojaka oziroma kakšen folk je zaposlen v vojski (nivo podoben kot pri varnostnikih), ne bi nikoli želel vojske na meji. Migranti bi jih nabutali kot opice.

Štajerska horda pijancev s trebuhi bi vam pa vse zidanice izpraznila, to bi bilo pa vse, kar bi bilo od njih.

Enostavno ni rešitve, razen če bi zaprosili za pomoč Avstrijce (Evropo). Ampak to bi pomenilo, da priznamo, nismo sposobni nadzorovati meje, kar bi bila negativa za nas...
[/quote]

Kaj ste eni zaljubljeni v te Avstrijce, kot da so vsemogočni bogovi. Avstrijo pokonci drži samo delovna sila iz vzhodne Evrope, ki dela za avstrijske brezposelne socialce in lenuhe v javni upravi.
Default avatar

Sirski Brivec

VOJSKO NA MEJE
Default avatar

Tanja Al Fafajon

Rasizem! Sovražni govor! Vas bom prijavila ŠKUC Legebitra in ko bo nakazal dolarje, še Sorošu!

New world order, v katerem za vas ni prostora, je dejstvo! Sprejmite to, volite levico in skupaj naredimo vaš konec, hočem reči, naredimo konec nestrpnosti in sovraštvu! Kdor ne sprejema krasnega novega sveta po meri levice in njenih hasidskih gospodarjev, je fašist in nestrpnež!