Politični čvek

7 tipov levičarjev - zabavno branje

Default avatar
Jasna noc je napisal/a:
Slabo poznavanje pa še narobe pisanje. Katolik se piše z malo.
Omenjeni so krščanski socialisti. Glavni slovenski krščanski socialist je bil pred 2. vojno katolik Edvard Kocbek. In potem so ti krščanski socialisti, vsi katoliki, prestopili v KPS (Janez Stanovnik, Tone Fajfar). Kolikor vem, Kocbek ni bil v partiji.
Krščanskega socialista dr. Aleša Stanovnika so komunisti izdali italijanskim okupatorjem, ki so ga ubili.
Default avatar
krščanski socialisti je napisal/a:
Hočeš reči, da so poleg TIGR-ovcev okupatorju izdali tudi Stanovnika?
czas zaorać socjalizm
Default avatar
Pikulet je napisal/a:
Pa ne samo Stanovnika. Izdajstev je bilo veliko.
Aleš Stanovnik se je skrival pred Italijani. Imel je skrivno stanovanje, toda naenkrat se je partijcem zazdelo, da ni več varno. Zrihtali so mu drugo stanovanje. Šel je tja in tam so ga čakali Italijani.
Stanovnik partijcem ni bil všeč. Tako kot jim ni bilo všeč mnogo uglednih ljudi, ki so živeli v Ljubljani. VOS jih je pospravljala enega za drugim. Posebno jim je šel v nos Lambert Ehrlich, eden najbolj zavednih Slovencev, ki je snoval samostojno Slovenijo in nekakšno "vlado v senci".
Default avatar
Že ime avtorja tega komentarja in mentalne sirote ki to lepi na splet pove vse! Vsak, ki je samo malo opravilno sposoben, kar on zagotovo ni, hitro ugotovi, komu vse to služi. Sloveniji in pametnim ljudem zagotovo ne!!!
Ti mentalni siromaki, kar Pičkulet zagotovo je pa še vedno živijo na Marsu, medtem, ko je ljudstvo že davno spregledalo. Kmalu bodo volitve in razmislite, koga boste volili.

"EU volitve v Evropski parlament – najbolj leni in neuporabni evroposlanci prihajajo iz vrst SDS….!!!!!!!!!!!

Volitve za evroposlance se približujejo in med 104 kandidati v naši mali podalpski so spet tudi nekateri kandidati, katerim se ravno izteka mandat evroposlanca…..

prav vsi uradni merilniki “MEPranking”, ki meri učinkovitost evroposlancev na delovnem mestu kažejo, da so slovenski evroposlanci iz SDS z naskokom najbolj leni in neuporabi poslanci v Evropskem parlamentu….!!!!!!!!!!!!lenobi SDS poslancev ob bok stoji le še orgličar Lojze Peterle….!!!!!!!!!!!

klikni na to povezavo, pa na fotko posameznega slovenskega evroposlanca in si oglej njegovo delovno produktivnost skozi čas, torej lenobnost in neuporabnost…..še dobro, da je dovolj novih kandidatov na izbiro….!!!!!!!!"

http://www.mepranking.eu/state.php?st=S ... EkMdI#meps
Default avatar
RESNICA JE ENA je napisal/a:
Ne izdajaj svojih, ti izdajalec! Kučan je rekel, da je resnic več!