Forum.Over.Net

Politični čvek

Kaj se dogaja na politični sceni? Če so že naši voditelji, se lahko o njih in njihovem delu tudi pogovarjamo, saj je politika del našega vsakdana in zaradi nje smo tam, kjer smo. Skupaj smo v dobrem in slabem.
Forum je nemoderiran in uredništvo ne odgovarja za komentarje, si pa pridržuje ppravico tudi do izbrisa tem brez obrazložitve.

kako prehajajo mejo če je pa ograja

Default avatar

itak sami dedci

Čez bodičasto ograjo vržejo čez ene deke in jo preplezajo kot otroci v OŠ.
V varovanju je ena ali dve patrulji. Jih polovijo in potem:
- se ukvarjajo s prevozom
- s papirologijo - par ur!!
In v tem času je meja 'odprta'. To se vse obveščajo med sabo.

Vsaki dan par sto. Nekaj jih polovijo, drugi vlamljajo, puščajo za sabo svinjarijo, delajo škodo.
Nihče nima pojma, koliko jih je, kdo so!!

Ma dajte noo, da človek ne upa več v naravo, ker nikoli ne veš, na kakšne norce boš naletel!! A to je za MNZ in politikante 'pod kontrolo'?

Da ne govorimo o tem, koliko nas stane vsa ta golazen!
Default avatar

ka 31

vsi kateri ste kadarkoli navijali za novo jugo podpirate streljanje ilegalcev na meji, to smo počeli in to bi moralispet početi !
Default avatar

mučenje

Evo, malo prej je prišel sosed - policist iz službe varovanje meje. Bil je v službi reči in piši 15 ur. Izmučen do onemoglosti.Danes so jih samo tu v BK prijeli čez 50. Policistov je premalo, posledično tisti ki so garajo.Pravi, grem takoj pod tuš, obleko vso v pranje ker smrdim tudi po razkužilih. Pa draga vlada, kdaj bo tega konec?
Default avatar

verjamem

Mu čist verjamem.
Vi nimate pojma, kako je imet opravka s takimi ljudmi. Vsi zanemarjeni. Smrdijo - tako da vsak stik z njimi je težak. Gledajo ko norci, ne znajo nič.... totalni debili -(v resnici neki razumejo, lahko so prikriti IS) . Vsi znajo več, kot si mislimo. Če zna vlomit v osamljene hiše, odpret konzervo in si zakurit.... znajo oni več, kot si mislimo. Pustijo pa za seboj svinjarijo!
A še kdo misli, da k nam prihajajo piloti, profesorji in umetniki?
Si upate to vi v eni muslimanski državi?????

Daj, nikoli več ne boš videl sonca! Še najlažja smrt ti bo, da ti odrežejo glavo. Sicer znajo mučit na 1000 in en način, kjer se izkaže njihova pošastna zaostalost! Ki jo v EU ne bomo nikoli preprečili.
Default avatar

Niklia

Samo par ulovljenih bi dal deset let za rešetke, par pa počl, pa bi bil mir. Ne bi rabil nobene žice.
Le zakaj ne hodijo čez Madžarsko? So tudi rekli, češ, nobena žica ne pomaga. Ampak očitno pomaga, če pa že pridejo mimo in jih najdejo, je pa eno leto kehe, ne pa taxi prevoz do glavnega mesta, zastonj prehrana, tuš itd.
Da ne govorim, kaj vse golazen nosi s seboj, aktivna tuberkoloza, garje, hepatitis, sifilis, aids, pa njihove čudne parazite.
Naši jih pa odpeljejo na policijsko postajo, v zdravstveni dom, vozijo se z našimi avtobusi, vlaki ... saj ne gredo vsi peš.
Z vso svinjarijo nas bodo okužili kamenodobci. Pa kdo za vraga si jih je omislil, suženjstvo je že mimo, za drugo pa niso.
Default avatar

jaka 31

Še enkrat, zakaj noben ni hodil čez jugo mejo kar tako, ker je vedel da ga čaka najmanj aretacija, če bo pa samo trznil pa metek, levaki boste rekli da sem nasilen, sovražen, a takrat v osemdestih sem bil dober, danes pa ko zagovarjam enake metode dela pa nisem?
Default avatar

Naivni narod

A veste kaka ograja je.Ja je ograja recimo sto metrov ograje na koncu pa nič.Kriminalni prebežnik gre sto metrov ob ograji in jo obide.A veste,da je nekdo precej zaslužil s temi ograjami,ki ne vršijo nobene funkcije.
Default avatar

belokranjka-realna

A pa vas res zanima, kako je ob meji? kaj pa če bi prišli do meje s Hrvaško pa si te naše konce malo pogledali? Tudi mi smo v Sloveniji! včeraj je moralo biti v okolici Črnomlja veliko ujetih, cel dan policijske marice....vsi dobijo zdravstveno oskrbo in prevoze.