Politični čvek

Prosim naj kdo tem opicam pove ,da rabjo 46 glasov. 43 je premalo.

Default avatar
Bratušek: Erjavec ima vseh 43 podpisov za nezaupnico.
Default avatar
Se vam že hlačke tresejo? Niste več tako mogočni. Daš domobrančku pet minut oblasti in že misli, da je za večno vse njegovo. Naslednji trenutek pa že kot kura brez glave beži v Bleiburg, hahahaha.
Default avatar
Neandertalci je napisal/a:
Erjavec jih ima 43, Janša pa trenutno menda 41 (SDS, NSi in SMC).
Trenutno so najbolj vprašljivi SMC glasovi (1-5). Menda lahko Janša računa na Polnarja (DESUS) ter 3 glasove SNS. Glasova manjšin pa gresta tistemu, ki ima večino. Načeloma naj bi podpirala PV dokler ni izglasovana nezaupnica.

Glede na zapisano je menda jasno, da se lahko do konca meseca zgodi karkoli.
Default avatar
levaki naućite se računati, ni dovolj 43, rabite 46 , teh pa ne boste dobili ker smc niso nori, saj vas poznajo, vedo da bodo v primeru da vlada pade predčasne volitve, ker nove vlade ne boste sposobni formirti, predsedovanje s kahlnom, si lahko predstavljate kaj takega, niti frsncosko ne govori, govoril naj bi neko pocestno francoščino, angleščina,, nemščina kaj je to, zna pa nekaj ruskih fraz to je res in pa hrvaško zna ,morda bi mu pa Plenković prevajal, saj je dolžen uslugo Sloveniji zaradi zastopanja na vrhu EU.
Če bodo pa nove volitve bo spet zmagal JJ in SDS, morda vam uspe blokirati sestavo nove vlade v čas po 1.7. ko začnemo predsedovanje, si to želite, morda pa imata špijonček murči in komićar kak skrivni načrt, morda bo pa mesečnik premje nove vlade, pa bo on vodil EU.
Zato ne norite s takimi !
Default avatar
Sicer iz te moke ne bo kruha, je pa super videti, ko je jaja odvisen samo od dobre volje počivalška, hehe.. Če mu kej klikne čez noč, gre jaja trumpat, pa nove volitve na katerih bodo spet prednjačile stranke, ki z njim nočejo sodelovati.
Zastonj bo zmaga na volitvah, če ne bo najmanj 40%, da mu še tonin priskoči na pomoč, če pride v parlament.
Default avatar
Mayer je tvitnil, da je Erjavec govoril, da ima štiri deponirane podpise, pri čemer je pozabil povedati, da so poslanski podpisi vedno deponirani. Rabiš pa osebno soglasje vsakega poslanca. Danes (včeraj, op. p.) ni dobil niti enega. Pričakoval je, da bodo podpisi pod bianco papir. Priznajte, ob tej novici nikakršen komentar trenutno več ni potreben.
Default avatar
Popay je napisal/a:
Tako kot se levica vede ne bo problem doseči 40 poslancev v naslednjem sklicu, potem pa rabi samo še Nsi in Novo SLS s Pivko in kanglerjem pa je v sedlu.
Default avatar
Prav vidi se da je na tem forumu veliko plačancev da pišejo take neumnosti in po izrazih (intelektualci, levi fašisti,...) se vam vidi da berete samo en medij, za katerega mislite da je neodvisen, resnica pa je da je najbolj strankarski medij v sloveniji. Po vašem mnenju so do zdaj kradli naslednji predsedniki vlad: peterle, drnovšek, rop, pahor, bratuškova, cerar in šarc. In vemo kaj ostane za vas edini pošten brezmadežen vodja.

Kok bi se vam smejal da bi uspela nezaupnica. Samo še vedno bolje nove volitve kot erjavec. Problem pa je da na volitve hodijo samo ovce in vemo kdo zmaga. Če bi ob teh ukrepih ki so zdaj za korono šlo vsaj pol slovenije na volitve nemogoče da bi zmagal JJ.
Default avatar
magičnih 46 je napisal/a:
bo bo problem, ekstremna desnica je svoj topli objem našla v s(d)s stranki, ljudje to vidijo, tako bo tudi levica postajala močnejša, saj normalne sredine praktično več ne bo. Tako, da bo pač treba levo ali desno. Nič dobrega se ne obeta..
Trump si tud ni mislil, da bo problem drugi mandat..., pa je doživel kreš.
Default avatar
In tudi če bi po nekem naključju dobili 46 glasov: Kakšna vlada bi pa to bila s 46 glasovi in odvisna od muhaste Levice? Trajalo bi pol manj od tiste Šarčeve polomije.
Je pa skušnjava seveda velika. Upravljati z demografskim skladom in s covid miljardami, ki jih je ta vlada izpogajala. In pa seveda, da bi "naši" zopet nabavljali precenjeno medicisko opremo.
V tem je ves keč.
Vi bedaki pa mislite, da imate od ene frakcije kaj več, kot od druge. Bedniki.
Default avatar
Ok, bom jaz. Opice rabite 46 glasov, 43 je premalo.
Moje mnenje, pustite jajotu naj zajebe kar še lahko. Samo tako bo mogoče kdaj mir.
Place no faith into tomorrow,
for the clock may then be still.
Default avatar
plačanci iz sds je napisal/a:
Da 40% odloča o tem, kdo bo kdo?! Halllo! Ljudje na hodijo na volitve, ker jim je vsega dovolj , sedaj po tej zadnji vladi bodo šli še manj.
Logično bi bilo, da bi morala biti vsaj 60-65% udeležba, da bi bile volitve veljavne.
Default avatar
vinko_č je napisal/a:
Zdajšnja vlada ima še vedno možnost dokazati, da so levičarji oz. kdorkoli že kršil zakonodajo pri nabavah. Pa tega ne dokazuje na sodiščih, temveč samo napada preko svojih medijev.

A desničarje boli, ker bo v primeru nastopa 'ne desne vlade' prišlo do razkrivanja dokazov sedanje vlade in morebitnih obtožb na sodiščih.

Jaz bi namesto trojke poklical na pomoč tuje sodstvo, pa naj levi, desni, srednji in vseh drugih usmeritev priložijo dokaze, pa da bo enkrat mir.
Default avatar
zaskrbljeni21 je napisal/a:
Levi vladi pa res ni mogoče dokazati nepravilnosti pri nabavah, ker sploh niso nič nabavljali. Sploh pa ne v kriznih razmerah, ko so si države druga drugi kradle maske in zadrževale pošiljke z medicinsko opremo. Skladišča so bila prazna.
Kar se pa tujega sodstva tiče: Mislim, da se desnica takoj podpiše pod to opcijo, ker je zaupanje v slo. sodstvo na desnici mnogo manjše, kot na levici.
Default avatar
magičnih 46 je napisal/a:
Pa ravno na jezike si se obesil, ko trenutni PV tolče samo dalejnsku, niti slovensko ne zna, da o njegovi "rašn spaj" angeščini niti ne začnem, ker takoj bruhnem v smeh. Francosko? Nemško? Od njega nisem slišala niti besedice. Verjamem pa, da mu gre učenje madžarščine dobro od jezika.
Default avatar
Neandertalci je napisal/a:
btw: Kahl ima 39 soglasij - ne pa podpisov!!
btw: tudi podpisi pomenijo NIČ - velja pritisk na gumb / obkrožitev na listku (menda bodo tajne volitve) ob glasovanju
vse ostalo je: trla babalan, da joj prođe dan ... in Kahl da je na Naciolani TV (emmm ... zakaj že?? kaj takega pa dela in ima v žepu, da je vreden pozornosti nacionalke?? --- AJA - dela se, da meče z pblasti J.J ... tipo ni niti v parlamentu, njegovi parlamentarci mu podtikajo dilde ... on pa RTVSI še med reklamami in na POPTV med nadaljevankami ☺☺
Folk zresnite se in doumite demokracijo: v napad se gre, ko imaš kaj večč kot minimalca v žepu.
Javni kup.leraj RTV.si in prisesanek POP.TV naj že doumeta kaj so novice, kaj propaganda in kaj navijanje za luzerja.
btw: ti dve firmi sta jako pozitivno povzdigovali kolesarje in podobne shode ... imamo pa preveč okuženega folka v bolnicah !!!
Default avatar
vinko_č je napisal/a:
Če ti ciljaš na nabave opreme za Covid, potem si malce zgrešil.
Ventilatorjev, ki so jih naročile bolnišnice je bilo za Covid dovolj tudi za jeseni, kaj šele spomladi. Vladni golfi so naredili par krogov samo, da so da niso zaribali.
Tudi po številu testiranj na prebivalca smo bili takrat med prvimi petimi na svetu in pred Italijo ter Avstrijo, kjer je bila situacija glede okužb in s tem potreba po testiranju, slabša kot pri nas.
Medtem, ko je SDS stroka (točneje Beowitch) lagala da smo svetovni prvaki po testiranju, pa smo bili šele nekje med 30 in 35 mestu v Evropi, kaj šele na svetu.

Seveda tovarna laži v obliki NoraTV, širi drugo 'resnico', ampak to, kar sem jaz navedel so dejstva in ne domišljijska zgodbica z pred omenjene 'TV'.


Kar se pa sodstave tiče, pa sem prepričan, da Janša ne bi v zadevi s Patrijo nikoli pristal, da mu sodijo v Avstriji ali na Finskem. Vsi vemo, da bi dolgo, dolgo sedel.
Default avatar
zaskrbljeni21 je napisal/a:
Pejd ti te svoje bučke prodajat kam drugam. Jaz sem pa poslušal intervju z Andrejem Rupnikom, v tistem času sekretarjem kriznega štaba, ki je lepo povedal kako je vse skupaj zgledalo.
Nič ni bilo. Nič. Ničesar pripravljenega, nobenega načrta, nobenih smernic. Vse kar je tista zguba od Šarca takrat počela je bilo kadriranje svojih kadrov pet pred dvanajsto.
Vse je bilo treba vzpostaviti na novo v najkrajšem možnem času.
Default avatar
Točno tako, levakarji so total nesposobni. Če ne bi nas reševal gospod Janez Janša, bi bili zdaj med vodilnimi v Evropi po številu mrtvih od covida na milijon, na srečo imamo gospoda Janeza Janšo.