Politični čvek

Mafija ima državo

Default avatar
Preberite članek....

"Razkrivamo, kako je v projektu Šumi izginilo več kot 38 milijonov evrov in kako so se francoski investitorji umaknili, ko je Janković v svoji pisarni zahteval provizijo!"

"Šokirani francoski investitorji onemeli, ko je Zoran Janković zahteval 10 odstotno provizijo"

Tole pa je šokantno. Kdo vodi državo in kako?

Sedaj veste, zakaj imate najnižje plače in najdražje izdelke.

Zgrozim se zato, ker berem istočasno članek:

'Ne želimo luksuza. Le da nam ne bi bilo treba hoditi od vrat do vrat in prositi za usluge'. Mož je zaradi korone ostal brez službe, dolg imajo od prej....

In istočasno potem še
"Ne boste verjeli: migranti jedo precej bolje kot zaporniki in učenci, vse to pa plačujemo davkoplačevalci – tudi tisti, ki se komaj preživljajo"

406 evrov dobi migrant samo za hrano, tople obroke. Več kot dejansko znaša socialna. Kje je tukaj logika?


In v vaši soli ni dovolj joda. Pa veste zakaj? Zato, da ne znate povezati vseh teh člankov med seboj... ker butalci jih niso sposobni.

Imam težave s ščitnico in nobena jodirana sol ni več tako dobra, kot tiste, ki so bile včasih. Kar izginile so s polic. Več kot očitno je, da ne brez razloga.
Default avatar
To kar navajaš sem jaz na polovici zivljenja spoznal. Zato od 42. ne delam čisto nič več. V tej državi tudi papircka ne poberem več. 25 let sem garbal za te lopove. Konec je. (državljanska nepokorscina). In to ne moreš verjet kako homogeno ta banda drži skupaj. Od odvetnikov, sodstva, policije, dursa, fursa, zdravstva, tožilstva, zavarovalnic, bank... Banda da ji ni para.
Default avatar
Bo treba začet svercat sol iz Avstrije.
Default avatar
ker po cele dneve delajo za minimalno plačo. In si ne upajo nič recit. Ker se bojijo za službo.
Default avatar
slovenci najbolj koruptivni v Eu, Hilda Tovšak in ekipa tipičen primer


smilijo se mi Slovenci je napisal/a:
Default avatar
Tu je pa v ozadju zdravniška mafija. Od česa bi ustvarjali profit, če ne bi bilo bolani ljudi. S čim? Ljudi je treba zastruplja, da ima farmacevtska industrija dobiček.