Politični čvek

RTVjevci nam odprejo oči z eno samo veliko blamažo

Default avatar

Bahahahahahhaha

Črni voznik NASCARja najde zanko v garaži, češ nekdo mu jo je nastavil, zagrozil z linčem, seveda ker je črn in ker črna življenja v Ameriki niso pomembna

Ampak izkazalo se je, da je tip našel majhno zgolj zanko v garaži, ki je služila za odpiranje vrat, ki je tam bila že pol leta :D

RTVjevci seveda spišejo cel emotiven članek. Kako bi bilo to pred internetom? O tem bi učili v šoli, tako bi bilo. Koliko primerov popolnih idiotov, ki so postali levi mučenci, še sploh je na levi sceni? Nicola in Bart sta umorila človeka med ropom. Nelson in Winnie Mandela sta nasprotnike komunizma zažigala v gumi, napolnjeni z bencinom, s prakso imenovano Necklacing... A obstaja sploh en dober levičarski junak?

Ja vem, absurdno je, da v 2020 obstajajo staromodni idioti iz 1920ih let prejšnjega stoletja, ki še vedno gušijo iste stvari. Treba se sprijaznit s tem; obstaja takšna vrsta ljudi, ki ti lažejo na vsakem koraku. Simpl. Sprejmi to kot neko dejstvo in se pač prilagodi.

Uživajte v celotni blamaži in virih :D
Celoten RTV članek; Opazujmo marksistično besedišče in manipuliranje z občutki.

https://www.rtvslo.si/svet/s-in-j-ameri ... nka/528320

Edinega temnopoltega voznika Nascarja v garaži pričakala zanka

Grožnje s smrtjo Bubbi Wallaceu

Ameriški zvezni preiskovalni urad FBI je s pravosodnim ministrstvom sprožil preiskavo dogajanja v karavani avtomobilističnega prvenstva Nascar potem, ko je edinega temnopoltega voznika Bubbo Wallacea v garaži pričakala grozeča zanka.

Zanko so še neznani storilci obesili tako, da je v garaži ekipe 43 visela nad Wallaceovim dirkalnikom.

"Gnusno dejanje rasizma in sovraštva me je zelo razžalostilo," je zapisal Wallace na Twitterju

Wallace se je javno izpostavil kot podpornik gibanja Black Lives Matter, ki se bori proti policijskemu nasilju in za enakopravnost.

Prav na pobudo Wallaceovega protesta je Nascar v začetku meseca na dirkališčih prepovedal obešanje zgodovinske zastave konfederacije sužnjelastniških južnjaških držav, ki so se odcepile in s tem leta 1861 zanetile državljansko vojno v ZDA.

Wallacea so podprli tudi njegovi kolegi iz karavane. Pred ponedeljkovo preizkušnjo dirkalnikov serije Geico 500 so v znak podpore potiskali njegov dirkalnik po stezi ter se sprehodili za dirkalnikom, v katerem je bil Wallace.

26-letni Američan, ki dirka za Richard Petty Motorsports, in je domačin iz Alabame, je na družbenih omrežjih objavil selfie s kolegi, Nascarjevimi vozniki, ki so enotno stali v ozadju

Tik pred dirko mu je ekipa sporočila: "Utišajmo tiste, ki sovražijo."

"Utišajmo tiste, ki sovražijo."
"Smo družina, ki mora poskrbeti za enega svojih članov, ki je bil napaden," pa je ob tem sporočil vodja tekmovanja Nascar Steve Phelps.

Wallace je bil na Twitterju deležen veliko podpore pod ključnikom #IStandWithBubba.

Tudi košarkarski velikan LeBron James je tvitnil: "Bolno! @BubbaWallace moj brat! Vedi, da ne stojiš sam! Tukaj sem s tabo, kot tudi vsi drugi športniki."

V nedeljo je dirkališče v Talladegi preletelo majhno letalo in za seboj vleklo konfederacijsko zastavo in transparent, na katerem je bil poziv za odvzem sredstev Nascarju – podobo kot protestniki pozivajo, naj se zaradi policijskega nasilja odvzame sredstva možem v modrem.


Baaaaaaahahaha. Aaaaaahahahahhahahaha
Default avatar

ImajoIzbruhKorone

Zdaj imajo izbruh zarisca korone tako da dvomim, da imajo cas za novice
Default avatar

meni vrh glave

Da si kur_betine dovolijo napise v cirilici na vratih pisarn, malo to mač !
Naj gredo dol če jim tu ne paše, gamad pokvarjena
Slika
Default avatar

OVau

meni vrh glave je napisal/a:
Zakaj imajo pa to? Kot šalo? To imajo naši ziher? Ne znam brat cirilice, da bi vedel, katera imena so

Ok Jamina Jamnik znam prebrat :D
Default avatar

kanclija je tudi prava

Saj kanclija je tudi prava, ja to si dovolijo za tvoj in moj denar, naredi ti to v svoji službi, napiši si v arabščini , saj tiste normalni tudi ne razumemo kot srbščine ne... Potem pa štej minute ...
Default avatar

Julij Cezar

Idioti kaj ces drugega,se ta debil hamilton zdaj serje in bo imel crn dirkalnik v znak podpore...cudno da deb.il ne pozna malo zgidovine f1 in bi vedel da je walter wolf imel crnega npr...jim je berni ecelstone povedal kaj jim gre pa so ga...kako prozorno dali na hladno..
Default avatar

wd40

meni vrh glave je napisal/a:
Šrela:-DD
When in danger, When in doubt, Run in circles. Scream and shout!
Default avatar

Pikulet

OVau je napisal/a:
Jelena Ašćić (hehe), Nina Mrzlikar, Špela Kožar, Aleksandra Trupej.
И от перелеска до звезд
Высится белая рать
Default avatar

ščegevara

Zanimiva mi je idolizacija Che Guevare. Želel je revolucijo in medtem, ko je sicer imel oblast v rokah, vseeno pobije čimveč ljudi. Potem, ko enkrat ima oblast, pa pokaže svoj pravi obraz. Zapusti svoj prestol in gre spet naokoli pobijati ljudi, dokler se praktično med pobijanjem ne zgrudi. Kamorkoli, kjerkoli, samo da pobija.
Default avatar

MamaTereza

ščegevara je napisal/a:
Vsi levičarski junaki so zblojeni, ker so levičarji zblojeni.

Ob tem pa je treba vedno dodat, da so krscani zgolj prvi marksisti. Zažgali dol Rim, za kar je zdaj kriv Neron... Lažnive pizde ste vsi marksisti od prvega do zadnjega. V Kumranu v neki jami vam je nek takratni Bin Laden napisal Biblijo, od takrat naprej nam gušite in subvertirate.