Forum.Over.Net

Politični čvek

Poslali so mu vabilo na proteste, ta jim je odvrnil: Ne podpirajte tistih, ki pozivajo k terorju in ubijanju

Default avatar

sprijaznite se

Pravi odgovor je napisal/a:
Cerarjev varnostnik je povedal izjavo Mirčija cmerčija .... "Samo Janez janša je sposoben to izpeljat", mislil je na korono krizo, vsi vedo da je daleč sposobnejši od njih, mirči se je speljal iz parlamenta, vsaj enkrat je naredil moško potezo, komik pa kar najeda, se vidi šiptarska kri, sika , najeda in ne odneha.
Default avatar

prjatlca

sprijaznite se je napisal/a:
edini, jao, nič takega ni naredil ... vsaki franček bi prepisal ukrepe od drugih držav :)
Default avatar

samo prepisal

V italiji je norela pandemija, naš komik in ninica iz NIJZ pa sta propragirala kohanje v rokav...
čak mal, kihanje v rokav ? Mar ni to neka druga zgodba ?
Default avatar

taborišče

Tara_S je napisal/a:
Vladno nasilje? A pišeš iz koncentracijskega taborišča?
Default avatar

proti DIKTATURI

Tovariši levičarji bi radi DIKTATURO! Zato protestirajo. Ne marajo DEMOKRACIJE, ker demokracija pomeni menjavanje političnih polov na oblasti. Za AVTOKRATE, je menjavanje oblasti nevzdržano. Oni menijo, da morajo vladati levičarji. Janša je samo izgovor. Lahko bi bil kakšen drug z desne strani pa bi ravno tako protestirali. Levičarji hočejo DIKTATURO! Menijo , da so upravičeni do oblasti do konca sveta.
Zato levičarji podtikajo diktaturo desnim, ker bi radi sami uvedli DIKTATURO. Levičarji vedno drugim podtikajo tisto, kar bi radi sami. Tudi levičarska grozodejstva podtaknejo desnim.
Zato je DEMOKRAT proti takemu levičarskemu mnenju in proti levičarskim namenom.
Default avatar

iz tviterja

Default avatar

mediji odlično

Prisrčna hvala medijem, ki v informativnih oddajah kažejo neke "kolesarje", ki protestirajo. Tako vsaj vemo, koliko je ljudi, ki pojma nimajo ne o politiki ne o življenju. Ko jim ponudijo mikrofon za izjavo, sploh ne znajo prepričljivo argumentirati zakaj "protestirajo". Na hitro so prej prebrali nekaj v medijih (politike tako ne spremljajo) in potem gredo protestirat proti nečemu, kar ne znajo utemeljiti .
Neki nadebudni starejši "kolesar" je nosil karton, na katerem je bilo napisano, da je treba stranke ukinit. In kaj potem, kaj bi ta starejši (z otroškimi izkušnjami) rad, da bi bilo? Anarhija? Trda roka nekih mogulov? Kakšen Goli otok? V Švici imajo stranke, v Nemčiji tudi pa v Avstriji itd. - tudi. Jim gre slabo?
Mediji! Še, še, še, še! To je vaša najvišja dolžnost! Odlično se zabavamo, ko gledamo ljudi, ki sploh ne vedo, kaj bi. Izpolnite poslanstvo, da prikažete koliko neodgovornih ljudi je v državi.
Default avatar

Tara_S

taborišče je napisal/a:
Tole so kar dobre pripombe. Če tvoja vprašanja postavimo v preneseni pomen, je to to.
Default avatar

Replika

Bistvena razlika med kolesarji in obtoževalci:
kolesarji protestirajo proti janši in korumpiranim politikom, sdsovci pa zmerjajo lastne sodržavljane, svoje sosede, sodelavce, navadne ljudi, ki pač ne mislijo točno tako, kot oni.
Sdsovci: ne služimo mi vladi, ampak oni nam.
Default avatar

prjatlca

Replika je napisal/a:
ampak sdsovci ne vejo, da se jih bo vlada tudi otresla, ko bo gužva v riti
Default avatar

Tara3

Pravi odgovor je napisal/a:


Bumbar. Razume "nic spljoh nikamor" .
Default avatar

Ta tip je krneki

Pravi odgovor je napisal/a:
Huh, taprav, ja. :))))
Default avatar

sovražno navijaštvo

Ta tip je krneki je napisal/a:
Tebi niso ubili mame, njemu so jo. In navijaš za podobne ljudi, ki so morili ženske, matere z dojenčki ali malimi otroki.
Default avatar

taborišče

Tara_S je napisal/a:
Saj ni preneseni pomen. Je eden možnih odgovorov, na katerega sem pomislil, ko sem pisal post in ga vseeno oddal. In si odgovorila po mojih predvidevanjih.
Dobro, taborišča. Na forumu imamo zelo zateženega tipa, ki se izdaja za žensko in je začel pisati v spomin žensk, ki so bile v nacističnih taboriščih (Ravensbrück). Lepo in pohvalno, da piše v njihov spomin in opominja na njihovo trpljenje in na zločinski sistem.
Kaj pa doma, pri nas? Z besedo ne omeni trpljenja žensk po 2. vojni v slovenskih (tudi jugo) koncentracijskih taboriščih! Ferdrenk, Rajhenburg, otok Grgur. Strahotno so jih mučili - ženske. Pač dvojna merila. Pri nacistih je bil to zločin, pri nas pa - "prevzgojni ukrepi", kar je treba, seveda(!!!) pozabiti (ali pa celo zanikati).
Default avatar

Tara_S

taborišče je napisal/a:
Kako že ponavadi rečem... Sem se osebno opravičila vsem, moškim in ženskam, ki sem jih osebno mučila v času povojne oblasti.

Mimogrede...leta 2020 smo. Seveda boš ti vedno živel le v preteklosti in v arhivih. Zaradi takih črvov (Leljak) sem jaz za dolgo časa nehala piti vodo Radenska.