Forum.Over.Net

Nepremičnine

apartmaji Rab

Default avatar

jana

Na Rabu v Supetarski Dragi oddamo apartmaje. Hisa je na hribu, 5 min do prve plaže, v zaledju gozda. Vsi apartmaji imajo terase s čudovitim pogledom na morje. Imamo lasten pomol in brezplačen privez za čolne. Od 15.07.-10.08. je že zasedeno. Cene v predsezoni od 45 EUR+taksa naprej. Informacije na: 051-388-122 ali od junija naprej na 0039551776494. Dobrodošli!
Default avatar

Marko00000

Pozdravljeni! Imamo zelo slabo izkušnjo z apartmajem v mestu Rab ( Four Towers Apartment ) . Slike so eno ,resnicnost te luknje,ki smo jo dobili mi,pa je katastrofa.

Umazana terasa,stopnice,tla v sobi,stara polimana kuhinja,skoraj podrta nevarna omara ,bana za tusirat..katastrofa,ni pritiska vode iz pip,glavnih vrat iz ulice ne zaklepajo,Vhod v apartma ima navadno kljucavnico in nikoli ne smes nic puscat v sobi,ker jo lahko vsak odklene ce hoce.Vecen smrad po hodnikih,jogiji za spat so iz kamene dobe...,hladilniki tulijo v sobi....celo noc .... ,parket je umazan in to tako da imas umazane noge ce hodis bos,ponujajo teraso,ki je vedno zasedena in umazana,ponujajo tudi parkirisce z kartico,vendar si ga moras sam poiskati,ce ne najdes v blizini .....mi ga nikoli nismo ,moras placati ....KATASTROFA OD TEGA APARTMAJA!!!! Saj ima verjetno katere odlicne,vendar zakaj zavaja z slikami in parkiriscem,terasa itd.....Ocena - 10