Forum.Over.Net

Nepremičnine

Odgovarjajo: Aleš Goršak, nepremičninski svetovalec

Svetovanje pri prodaji in nakupu nepremičnin. Pomoč pri pravnih in ostalih področjih povezanih z nakupom ali prodajo nepremičnin. Svetovanje pri pripravi finančne konstrukcije za nakup.

Aleš Goršak , nepremičninski svetovalec

Aleš Goršak

Je nepremičninski strokovnjak z licenco MOP in se s prodajo nepremičnin profesionalno ukvarja že od leta 2003. Zaposlen je v podjetju Tanal nepremičnine (Tanal d.o.o.). Odgovarja na vprašanja povezana s prodajo in nakupom nepremičnin.

Nepremičninski agent - kje se zaposliti?

Default avatar

zanima me res

Zanima me, od tistih, ki imate kak dober nasvet ali izkušnje iz prakse: Pri kateri nepremičninski agenciji je ok delati kot agent? Da imajo ok pogoje in ti dejansko izplačajo za tisto, kar narediš?
Default avatar

Aleš Goršak

Pozdravljeni,

v Sloveniji je kar nekaj nepremičninskih agencij. Sama plačila imajo verjetno različno dogovorjena. Predlagam, da pogledate koliko časa je neka agencija na trgu, kakšno je poslovanje itd. V vsakem primeru pa boste že veliko ugotovili ob morebitnem razgovoru za sodelovanje.
Lahko me kontaktirate na moj mail in morda mi najdemo kakšno skupno pot...

Lp,
Aleš Goršak, nepremičninski svetovalec, licenca MOP 567

Naj bo prodaja ali nakup nepremičnine brez stresa, nepotrebnih zapletov in stroškov.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tanal nepremičnine
Tanal d.o.o.
www.tanal.si, [email protected]
Posredovanje pri prodaji in nakupu nepremičnin, svetovanje na področju nepremičnin