Forum.Over.Net

Nepremičnine

Odgovarjajo: Aleš Goršak, nepremičninski svetovalec

Svetovanje pri prodaji in nakupu nepremičnin. Pomoč pri pravnih in ostalih področjih povezanih z nakupom ali prodajo nepremičnin. Svetovanje pri pripravi finančne konstrukcije za nakup.

Aleš Goršak , nepremičninski svetovalec

Aleš Goršak

Je nepremičninski strokovnjak z licenco MOP in se s prodajo nepremičnin profesionalno ukvarja že od leta 2003. Zaposlen je v podjetju Tanal nepremičnine (Tanal d.o.o.). Odgovarja na vprašanja povezana s prodajo in nakupom nepremičnin.

Nujno se isce posest vsaj 8 hektarjev ali kmetija za v najem NUJNO

Default avatar

Blue-scientist

Dragi vsi,

Nujno se isce ali posest vsaj 8 hektarjev ali kmetija kjer bi mi lahko pripeljali nase zivali oz. odprli zavetisce tako kot za divje zivali tudi za domace zivali.
Trenutno resujemo Leva iz Afrike smo na izvedbi Cities ki je dokument ki dovoljuje zival da lahko pride v Slovenijo rabimo ali posest ali kmetijo kjer bi lahko postavili ograde in kjer bi lahko nase zavetisce bil dolgo casa seveda z moznostjo nakupa bi bilo se boljse.
Probali smo ze skoraj vsako nepremicninsko agencijo ampak nimamo srece, Ce imate kako posest ali zapusceno kmetijo ki je vi ne rabite me prosim poklicite takoj na 113 rabim nekaj kar se da hitro.
Ce pa si zelite nam pomagati pri nasih nacrtih se pa lahko tudi pogovorimo skupaj
Smo resni

Love for lions Projekt