Forum.Over.Net

Nepremičnine

Odgovarjajo: Aleš Goršak, nepremičninski svetovalec

Svetovanje pri prodaji in nakupu nepremičnin. Pomoč pri pravnih in ostalih področjih povezanih z nakupom ali prodajo nepremičnin. Svetovanje pri pripravi finančne konstrukcije za nakup.

Aleš Goršak , nepremičninski svetovalec

Aleš Goršak

Je nepremičninski strokovnjak z licenco MOP in se s prodajo nepremičnin profesionalno ukvarja že od leta 2003. Zaposlen je v podjetju Tanal nepremičnine (Tanal d.o.o.). Odgovarja na vprašanja povezana s prodajo in nakupom nepremičnin.

Oddajanje nepremičnine - Rosanda Sešek, Rebeka Ostrovršnik

Default avatar

Najemodajalec

Lastnike nepremičnin opozarjam, da naj bodo pozorni, če oddajajo nepremičnino osebam po imenu Rosanda Sešek (mama) in Rebeka Ostrovršnik (hči). Osebno trdno verjamem, da je velika verjetnost, da boste ostali brez plačila najemnine ter obratovalnih stroškov. Nepremičnine najemata v Ljubljani in okolici. Zdita se osebi, ki imata veliko izkušenj z izogibanjem plačilu, zamudam, izgovori...
Default avatar

Aha

Mojemu prijatelju sta ostala dolžni. Pa baje je ta Rebeka pravnica in v stranki naše bive premierke.
Default avatar

pikapoka26

Moja bivša soseda, zaradi nje sem nekajkrat morala celo na upravni enoto, kjer so me sprašvali če ona še prebiva na nekem naslovu. Mi znjima kot sosedi, nismo bili v najbolšem odnosu, tudi nam nista plačevali skupnih stroškov (elektrika). Je pa res da so v nekem obdobju vsakotedensko hodili rubežniki in spraševali po njima. Bilo je malo neprijetno ko se sprehajajo rubežniki po več stanovanjski hiši. Rebeka po mojih informacijah ni pravnica oz. naj bi študirala na FDV.