Forum.Over.Net

Nepremičnine

Stanovanje Ljubljana-kupimo

Default avatar

kupujemo stanovanje

Pozdravljeni
V Ljubljani-najraje Fužine, Bezigrad,Štepanjsko naselje kupimo stanovanje vsaj 65m2. Najraje prenovljeno, v kolikor ne, naj bo cena temu primerna. Višja nadstropja, blok mora imeti dvigalo. Cena do 170 000.
Če kdo koga pozna, ali sam prodaja, prosim za informacijo. Hvala
Default avatar

anazivan

Pozdravljeni!
Prodam stanovanje na Glavarjevi, Bežigrad. Stanovanje je v 2. Nadstropju, zgrajeno 1979, je dvo in pol sobno, cca 63m2. Stanovanju pripada klet in shramba v hodniku pred vhodnimi vrati. Ima V lego in je gleda na park. 2012 v celoti prenovljeno: el napeljava, vodovodna napeljava, tla... ima plinovod, CK toplarna, telefonski priključek, optični kabel, WI-Fi. V bližini je vsa potrebna infra struktura, več trgovin, pošta, vrtec, ZD, več postajališč mestnega prometa. V bližini je več fakultet in srednjih šol. Od Centra je oddaljeno cc 15 min peš hoje.
Za dodatne informacije kličite na 040 807 289.
Default avatar

anazivan

Pozdravljeni!
Prodam stanovanje na Glavarjevi, Bežigrad. Stanovanje je v 2. Nadstropju, zgrajeno 1979, je dvo in pol sobno, cca 63m2. Stanovanju pripada klet in shramba v hodniku pred vhodnimi vrati. Ima V lego in gleda na park. 2012 v celoti prenovljeno: el napeljava, vodovodna napeljava, tla... ima plinovod, CK toplarna, telefonski priključek, optični kabel, WI-Fi. V bližini je vsa potrebna infra struktura, več trgovin, pošta, vrtec, ZD, več postajališč mestnega prometa. V bližini je več fakultet in srednjih šol. Od Centra je oddaljeno cc 15 min peš hoje.
Za dodatne informacije kličite na 040 807 289.